CHP ZİHNİYETİ ZEHİRLİ ISPANAK GİBİ

Tramvay Cafe’de gerçekleştirilen programda STK temsilcileriyle bir araya gelen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı konuşmada “ Ülke gündeminde zehirli ıspanak var. Yıllarca faydalı olur diye insanlara ıspanak yedirdiler. CHP zihniyeti de aynıdır” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi Tramvay Cafe’de gerçekleştirilen programda ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak, Türk İmar Sen Kocaeli Şube Başkanı Kürşad Karadeli, Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Yerel Sen Kocaeli Şube Başkanı Özcan Karabulut, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ertan Peker, TÜRKAV Üyesi Ozan Coşkun, TÜRKAV Üyesi Ali Osman Dursun ve Türk Büro Sen Üyesi Aykut Burak Çetinkaya katıldı.

 

KADROLAŞMA İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ 
Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP Kocaeli teşkilatları olarak aylık STK toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bizler sahada olan bir siyasi partiyiz. Aylık programlarımızı icra ediyoruz. Bugün Kocaeli teşkilatları olarak STK’larımızı önemsiyoruz. Sendika üyelerimizi de önemsiyoruz. STK başkanlarımız kendi üyeleriyle ilgili olarak rapor verdiler. Bu raporlar neticesinde ehil arkadaşlarımızın kadrolaşması adına elimizden geleni yapıyoruz.

 

CHP ZİHNİYETİ ZEHİRLİ ISPANAK GİBİ 
“Bürokrasideki arkadaşlarımızın yanındayız” diyen Ünlü “Bizim şikayetçi olduğumuz şey CHP zihniyeti. Ülke gündeminde zehirli ıspanak var. Ispanak zehir veriyor artık. Yıllarca faydalı olur diye insanlara ıspanak yedirdiler. CHP zihniyeti de aynı. Bugün PKK’ya terör örgütü diyemeyen zihniyete sahip bir zihniyetten insanlar kaçacaktır. CHP’nin şu anki zihniyetine insanların ihtiyacı yok. Biz STK’larımızla vatandaşın derdini dinleyen ve onlara çözüm üreten bir parti olmaya devam edeceğiz. MHP olarak biz STK temsilcilerimize güveniyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − 49 =