HABER MERKEZİ

Saat 15.00 sıralarında başlayan ziyarete; CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, yönetim kurulu üyeleri, CHP Keşan Kadın Kolları Başkanı Nasip Çakır, esnaf odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak söz alan Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, CHP Keşan İlçe yönetiminin ve esnaf odaları yönetimlerinin yapılan seçimler sonucunda bundan kısa sayılabilecek bir süre önce yenden oluşturulduğunu kaydederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Yapılan seçimler sonucunda seçilen tüm oda başkanlarını tebrik eden ve başarı dileyen CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, bugüne kadar parti olarak tüm oda başkanları ile bir uyum içinde olduklarını ve çalıştıklarını kaydetti.

Gümülcineli, “Söz konusu olan Keşan’dır, bölgemizdir, yöremizdir. Siyasi partiler, meslek odaları olarak en iyi hizmetin üretilmesi, verilmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. diye konuştu.

Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Odası Başkanı Hüseyin Erkan da ziyarette yaptığı konuşmada; Edirne milletvekillerinin vefasız çıktıklarını ileri sürerek, “Bizim vekillerimiz öldü mü kaldı mı belli değil. Yapılan oda seçimlerinin üzerinden zaman geçti, bu kadar oda başkanı seçilmiş bir tanesi bile telefon etmedi. Olsun sizler geldiniz, onlar gelmese de olur. şeklinde konuştu.

Bu konuda görüş belirten Gümülcineli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok yoğun bir çalışma temposu olduğunu bu nedenle milletvekillerinin zaman bulamamış olabileceklerini söyledi.

Toplantı daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde devam etti ve Keşan ile ilgili projeler ile karşılaşılan sorunlar hakkında görüşler ortaya konuldu.