CHP'de Milletvekilliği adaylığı düğümü nihayet çözüldü. CHP Genel Merkezi  10 ilde milletvekili adaylarını netleştirerek kamuoyuna duyurdu. Buna göre CHP Yalova'da 1. sıradan Muharrem İnce ve 2. sıradan ise Murat Ocak'la seçime girecek. 

Adayların netleşmesinin ardından 6 aday adayının nasıl bir tutum takınacağı ise merak konusu. Aday adayı olduğunu açıklayan ve toplu olarak Muharrem İnce'nin merkezden atama ile aday gösterilmesi durumunda adaylıktan çekileceklerini duyuran 7 adaydan İrfan Öztürk geçtiğimiz günlerde adaylıktan çekilmişti. Kalan 6 adayın ise bu durumu nasıl karşılayacakları bilinmiyor.

Özel, "2-0'a Kilitlendik"

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel adayların açıklanması sonrasında yazılı bir açıklama yayınladı. Yalova'da 2-0'a kilitlendiklerini dile getiren Özel, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Tekin Bingöl bugün aralarında Yalova’nın da bulunduğu illerin Milletvekili adaylarını açıkladı. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde Yalova Milletvekili adaylarımız 1. Sıra Yalova Milletvekilimiz Sayın Muharrem İnce, 2. Sıra ise Kadıköy Belediye Başkan adayımız olan Sayın Murat Ocak olmuşlardır. CHP Örgütü olarak Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyor, onlarla birlikte partimizi Yalova’da 1. Parti yapmak, her iki adayımızı da Milletvekili yapmak, partimizi iktidara taşımak için seçime kadar terimizin son damlasına kadar çalışacağız. Örgütümüz, ayakkabı kutularınının, para sayma makinelerinin, para kasalarının, parsel parsel satılan Ankara’nın, kupon kupon kapatılan İstanbul’un, 700 bin liralık saatin hesabını sormanın, daha özgür, daha demokratik, daha adil, daha aydınlık bir Türkiye ve Yalova için mücadele etmenin tarihi sorumluluğunun bilincinde olarak seçimlere hazırlanacaktır. Yerel seçimlerde her iki seçimde de AKP’yi ve AKP’nin ayak oyunlarını yenerek 2-0 yaptık, şimdi Genel seçimlerde hem Sayın Muharrem İnce’yi yeniden, hem de Sayın Murat Ocak’ı Milletvekili yaparak 2-0 yapacağız.  Adaylarımız, örgütümüze, Yalova’mıza, ülkemize hayırlı olsun" dedi. 

Editör: TE Bilişim