Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bando eşliğinde hep birlikte söyledikleri Marşlarla Fener Alayı Yürüyüşü yaptı. İlçe Binası önünde başlayan yürüyüş Tuzla Sahilde sona erdi.

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Tuzla Sahil Tören Alanında sona eren Fener Alayı Yürüyüşünde İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla bir konuşma yaparak, tüm Tuzlalıların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bando eşliğinde Fener Alayı Yürüyüşüne CHP Tuzla İlçe Başkanlığı Yönetimi, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve Tuzlalılar katıldı.

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları daha sonra Tuzla Sahil Tören alanında gerçekleşen Gece Yolcuları Konseri ile devam etti. Gece Yolcuları Grubu seslendirdikleri birbirinden güzel şarkıları ile konseri izlemeye gelenlere güzel bir akşam yaşattılar. Konseri izlemeye gelenler İzmir Marşı’na hep birlikte eşlik ettiler.