Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü , CHP İlçe başkanı Nedim Güler 'in iddialarına cevap verdi. Ünlü, " CHP ilçede taş üstüne taş koymamıştır" dedi.
Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, Özdilek AVM'de bir basın toplantısı düzenleyerek geçtiğimiz gün Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı eleştiren CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler'e cevap verdi. Ünlü açıklamasında, "Çiftlikköy 'e hizmet AK Parti ile geldi. CHP ilçe başkanı eleştiriyor. 15 yıllık eski belediye yönetiminden 25 proje çıkmamıştır. Bunlar taş üstüne taş koymamış. Bütçeyi eleştiriyor, bizim hiç bir zaman 30 milyon TL bütçemiz olmadı. Bu seneki bütçemiz 28 Milyon TL.. Sahilden 3 kanalizasyon hattı döşemişler. Denize girilen yerden kanalizasyon geçer mi? Bu sahili biz bu hale getirdik. 1 Milyon 300 bin TL maliyeti oldu ama buradan 3 dönüm yer kazandık. Sahil işgal edilmiş, adam yola yüzme havuzu yapmış. Buradan 20 milyon TL değerinde arsa kazandırdık. Biz buraya sahile 2 tane meyhaneyi yıkarak Engelsiz Cafe yaptık. Ona da itiraz ettiler.Meyve veren ağaç taşlanır. Onlar boş konuşuyor" dedi.
"Sizde hazımsızlık mı yaptı"
Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü CHP'nin ilçede yapılan hizmetlerden rahatsız olduğunu da sözlerine ekledi. Ünlü sözlerini şöyle sürdürdü, "Sizin engelleyerek karşı çıktığınız ve halende ilçeyi ikiye bölmüş berlin duvarı olarak adlandırdığınız Köprülü Kavşak Projesi belediyemiz tarafından hazırlanarak proje bedeli belediye bütçesinden karşılanıp Karayolları Genel Müdürlüğü ile sürekli irtibata geçip hayata geçirilmesi adına ciddi bir mücadele verdik. 4 ay gibi kısa bir sürede köprülü kavşak Karayolları Genel Müdürlüğünce yapımı tamamlanıp yan yollarıyla halkın hizmetine sunulmuştur. Kapatılan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Sahil Mahallesi arasındaki ışıklı kavşak halkımızın can ve mal güvenliği açısından tehlike arz ettiğinden dolayı karayolları ekiplerince kapatılmış. Belediyemizin söz konusu alana yaya alt geçit projesi ile çiftlik mahallesi, siteler mahallesi arasında da araçlı üst geçit yapılması için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü nezdinde izin alma çalışmaları devam etmektedir. Sayılmayan onlarca hizmeti 3 sene gibi kısa bir sürede gerçekleştirdik. Sizde hazımsızlık yaptıysak, millete hizmet ettiysek, Çiftlikköy'ün geleceğini düşündüysek, projelerimizi teker teker hayata geçirdiysek kusura bakmayın. Kavşak projesini ilçeye yapılan bir hizmet olarak görmeyen zihniyetin bunca hizmeti, bunca projeyi görmesini kimse beklemiyor zaten. Çiftlikköy Ak Belediyecilikle buluştuğu günden itibaren verilen tüm sözler teker teker yerine getiriliyor"
Demokrasi işliyor
CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler'in, Çiftlikköy Belediye Meclisinde AK Parti grubunun çoğunluğunu kullanarak demokratik olmayan uygulamalar yaptığını dile getirmesine de cevap veren Ünlü, "Çiftlikköy Belediye Meclisi'nde demokratik kurallar geçerlidir. Meclisin işlemez hale gelmesi için var gücünüzle çalıştığınızı ve bunu amaçladığınızın farkındayız. Halkımızda gerçekleri çok iyi görmekte ve bilmektedir" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim