Son Dakika Haberler

CHP SARIYER’DEN DEPREMZEDELERE YARDIM GÖNDERİLİYOR

CHP SARIYER’DEN DEPREMZEDELERE YARDIM GÖNDERİLİYOR
Okunma : 1.166 views Yorum Yap

Chp Sarıyer ilçesi Elazığ ve Malatya da yaşanan 6.8 şiddetinde deprem nedeniyle mağdur durumda bulunan Elazığ ve Malatya depremzedelerine yardım kampanyası başlatı.

CHP Sarıyer ilçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın dayanışma çağrısı İle başlatılan kampanyaya Sarıyer’le yurttaşlar yoğun destek veriyor.

CHP Sarıyer ilçe merkezinde yurttaşlar 2 gün süresince giyecek ve soğuktan koruma için yapılan malzemeleri koliliyerek İl Başkanlığı koordinasyonunda Deprem bölgesine gönderecekler.

Genç öğrencilerden arkadaşı İle kendi imkanları nispetinde yardım çantası hazırlayıp ilçe merkezine getirdiler, Suden diğer arkadaşlarımızada haber verdik hepsi yardım kolisi hazırlayıp buradaki yetkililere teslim edecekler.dedi.

Parti gözetmeksizin Yurttaşlar yardımlarını ilçe merkezine teslim ediyorlar. Çocuk kolisi. Kadin ve erkek olarak ayrılan kıyafetler, iç çamaşırı, çocuk bezi, battaniye, kazak, palto,mont, gibi zorunlu kıyafetlerin yanısıra temel ihtiyaç malzemeleri gıda yarımında bulunanlar da ilçe merkezine ulaştırıyorlar..


YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)