banner198

CHP'den Salim Çivitcioğlu'na sert açıklama!

CHP Çankırı İl Başkanı İlhan Tekin, AKP Milletvekili Salim Çivitçioğlu’nu yerden yere vurdu.

CHP'den Salim Çivitcioğlu'na sert açıklama!
banner145

CHP Çankırı İl Başkanı İlhan Tekin, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun “2000’li yıllarda hastanelerde doktor, eczanelerde ilaç, fırınlarda ekmek kuyrukları vardı” şeklindeki sözlerine atıfta bulunarak, “O sırada aynaya bakıyordu herhalde” dedi.

Tekin, konuyla ilgili açıklamasında, “Sayın Çivitçioğlu, laf olsun diye kürsüye çıkıp gerçekleri saklayacağına, Ziraat Odası seçimlerine odaklansaydı keşke. Keşke besledikleri cemaatlerin hastanelerinin devletimizi nasıl söğüşlediklerini itiraf edebilseydi.”dedi.

Tekin açıklamasının devamında şunları kaydetti:

Keşke açtıkları çadır marketlerde uzayan kuyrukları hatırlayarak susabilseydi. Bugün devlet hastanelerinde, polikliniklerde, röntgende, ultrasonda, MR’da, tomografide uzayıp giden kuyruklardan, bir hafta, bir ay sonrasına verilen randevulardan haberdar olabilseydi. Keşke eczanelerimiz eliyle soyulan vatandaşımızın sesi olabilseydi.

Ülkemiz tarihinde ilk defa soğan için, patates için, mercimek için, nohut için kuyruk başlatan iktidarın çok değerli Milletvekili, yüzü kızarmadan geçmişe iftira edeceğine, doğru dürüst çalışmak için kürsülerde boş vakit harcamasaydı.                                                                                                                                                                 

Sivil Toplum Örgütlerinin dümen suyunu kendine çevirmek için hesap yapacağına, memleket hesabı yapsaydı keşke. Koalisyonlardan şikayet ederken, düne kadar hakarete boğdukları genel ve yerel ortaklarını hatırlayabilseydi.

Birazcık hafızasını tazeleyerek amcalarına, dedelerine hakaret edecek kadar zavallı biri olduğunu anlayabilseydi keşke. Bunları yapacak  iradeden yoksun olsa bile, en azından o konuşmayı yaparken, karşısından aynayı kaldırmalarını isteseydi keşke” 

Çorum milletvekili Sayın Oğuzhan Kaya,  MTTB’nin 1. Devresi olan                              1916-1920, 2. Devresi olan 1926-1936, 3.devresi olan 1946-1965, 4.devresi olan 1965-1980 yıllarını iyi inceleyerek beyan verseydi keşke, 16 şubat 1969 yılında Amerika’nın (Dünyanın en büyük sömürge ülkesi) 6.filosunu kıble tayin ederek namaza duran, şimdiki zamanın devlet adamlarını da dile getirebilseydi.

16 yıldır Çankırı’yı Ankara büyük Şehir belediyesi ile birlikte yöneten AKP Belediye Başkanları il ilçe yöneticileri 16 yıldır Çankırı’ya ne yaptılar Çankırı’ya ne kazandırdılar, bundan sonra ne yapabilecekler, yine Çankırı halkını renkli boyalı kitapçıklarla aldatmaya devam mı edecekler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2019, 03:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulkadir GÖKÇE
Abdulkadir GÖKÇE - 5 yıl Önce

Siyaset dürüst lük ister

Abdulkadir GÖKÇE
Abdulkadir GÖKÇE - 5 yıl Önce

Siyaset dürüst lük ilkesine sahiptir fakat gerektirir. ????

aaaa
aaaa - 5 yıl Önce

helal olsun bak ben çivitçiyi sevmem ama lafı sadete koyuyor chp den çıkıyor ALLAHtan çankırıda hdp nin temsilciliği yok

SIRADAKİ HABER