banner249

“CHP pusulayı şaşırdı”

Başbakan Binali Yıldırım, CHP’yi eleştirerek, “Bugünlerde HDP ile fazla düşüp kalkıyorlar. Bunlar pusulayı şaşırdı.” dedi.

“CHP pusulayı şaşırdı”
banner240

Erzincan’da düzenlediği mitingin ardından Sivas mitingi için havayoluyla Sivas’a gelen Başbakan Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenerek referandumda neden “Evet” oyu verilmesi gerektiğini anlattı.

Başbakan Yıldırım, “Sivas, ömrünü büyük Türkiye davasına adamış Sivas’ın yiğit evladı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehri. Milli mücadelenin karargahı olmuş Sivas 16 Nisan’ın da karargahı olmaya hazır mı? Sivas bir kez daha milletin devletin ayağındaki prangaları parçalayacak mı, bir kez daha güçlü Türkiye’nin kapılarını sonuna kadar açacak mı?

Sivas Kongresi için buraya gelen delegelere ne dediler? Kuva-i milliye amir, iradeyi milliyeyi hakim kılmak esastır. 15 Temmuz’da on birlerce yiğido bu meydanda toplandınız. Kuva-i Milliye ruhunu o gün tüm dünyaya anlattınız. Bizi yollara düşüren şehir şehir gezdiren ruh da iste Sivas’ın ruhudur” şeklinde konuştu.

“BU MİLLETE İHANET EDENLER YÜZ KEZ DÜŞÜNECEK”
15 Temmuz’da halkın darbecilere darbe vurduğunu belirten Yıldırım, şunları kaydetti:
“Bu millete düşmanlık eden bir sefer değil yüz sefer düşünecek. Çünkü bedeli çok ağır olur. Tarihte de böyleydi. Bugünde böyle yarın da böyle olacak. Sizler bu meydanda gür sesiniz ile hainlerin yüreğine korku düşürdünüz. Ezana, bayrağa sahip çıktınız. Bizler bu topraklarda daima uyanık olmalıyız. Bugün de görüyorsunuz şer güçler tam bir iş birliği içinde.

Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü durdurmaya çalışıyorlar. Onların hayır dedikleri nedir biliyor musunuz? Güçlü, kalkınmış, ekonomisi büyümüş bir Türkiye ye hayır diyorlar. FETÖ, PKK tüm bölücüler tüm teröristler kol kola girmiş hayır kampanyası yapıyor.Biliyorlar ki bu sisteme geçildiğinde rahatça cirit atamayacaklar. Bu koroya dost bildiğimiz Avrupa ülkeleri de eklendi. Almanya, Hollanda, Avustralya, İsviçre teröristlere her türlü izni verirken bizim bakanlarımıza memleket sevdalıları ile buluşmaları engellediler. Türkiye’yi her türlü zorbalıktan vesayetten çekip çıkartmaya hazır mısınız?” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER