Son Dakika Haberler

CHP Mv Gökan Zeybek Canlı yayında

CHP Mv Gökan Zeybek Canlı yayında
Okunma : 3.841 views Yorum Yap

CHP İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ile canlı yayında

CHP İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek. 21. Yüzyılda sadece salgın değil, sosyal problemler, doğal afetler, ekonomik sıkıntılar her bir ile baş edebiliriz bir büyük bir ülkeyiz.

Gerçekleri gizliyen bir uygulama devlet politikasına dönüştü, Cumhurbaşkanlığı hümen sistemi olduğu içinde yalan yukarıdan başladı, en aşağıya kadar devam ediyor.

Bizde verileri bu ay sıkıntılı değil. Nisan ayında da veriler hakkında yalan söylediler. Türkiye de 80 ölü açıklandığında İstanbul da 109 olduğunu biliyordum.

Bu iktidar yalan ve hayallerle süreci yönetiyor, suanda vaka sayısını 29 bin açıkladılar bu bile yalan. TTB Başkanı Genel başkanımızı ziyaret ettiğinde vaka sayımızın 50 binin üzerinde olduğunu belirtti.

Bendeki bilgi Filyasyon ekipleri sadece İstanbul’da evlerinde ve hastanelerde vaka sayısı 100 bin üzerinde olduğunu açıkladı.

Türkiye bunu nasıl atlatır. Yerel yönetimlerdeki yağma düzenini, yandaşı zengin etme düzenini, insalarımız bir seçile ortadan kaldırdılarsa, Türkiye de yaşadığımız ekonomi, sağlık, her tülülü hukuksuzluk gibi sorunların çözümünün tek adresi milletin ta kendisidir, millet bunu çözecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)