Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Milletvekili Adayı Fulya Gülşen Altınsoy Kimdir?

SİYASET 22.05.2018 - 01:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP Milletvekili Adayı Fulya Gülşen Altınsoy Kimdir?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nevşehir’den ikinci sıra milletvekili adayı olarak Fulya Gülşen Altınsoy açıklandı.
  CHP 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekili seçimlerinde milletvekili adaylarını açıklarken Nevşehir’den ise ikinci sıra milletvekili adayı olarak Fulya Gülşen Altınsoy ismini açıkladı. Altınsoy 2015 seçimlerinde de partisinden aday adaylığı başvurusunu yapmış ardından ise o dönem 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti.   Fulya Gülşen Altınsoy Kimdir?   1986 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı.   Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF mezunu olan Altınsoy şuanda Adalet bölümünde de öğrencilik hayatına devam ediyor.    2014 yılında CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundu.   CHP Parti Okulunda eğitmenlik görevlerinde bulundu.   Kadın ve Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı.   2015 yılında CHP’den Nevşehir 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.   Turizm mesleği ile uğraşan Altınsoy halen bu meslek içerisinde çalışıyor
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nevşehir’den ikinci sıra milletvekili adayı olarak Fulya Gülşen Altınsoy açıklandı.

 

CHP 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekili seçimlerinde milletvekili adaylarını açıklarken Nevşehir’den ise ikinci sıra milletvekili adayı olarak Fulya Gülşen Altınsoy ismini açıkladı. Altınsoy 2015 seçimlerinde de partisinden aday adaylığı başvurusunu yapmış ardından ise o dönem 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

 

Fulya Gülşen Altınsoy Kimdir?

 

1986 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı.

 

Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF mezunu olan Altınsoy şuanda Adalet bölümünde de öğrencilik hayatına devam ediyor. 

 

2014 yılında CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundu.

 

CHP Parti Okulunda eğitmenlik görevlerinde bulundu.

 

Kadın ve Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı.

 

2015 yılında CHP’den Nevşehir 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.

 

Turizm mesleği ile uğraşan Altınsoy halen bu meslek içerisinde çalışıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.