CHP KONVOYUNA SALDIRIDA 1 ASKER ŞEHİT OLDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 15:16, Güncelleme: 25.08.2016 - 15:16
 

CHP KONVOYUNA SALDIRIDA 1 ASKER ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanı, Artvin'deki saldırıda 1'i ağır 3 askerin yaralandığını açıklamıştı. Ağır yaralı asker şehit oldu.
1 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 YARALI Efkan Ala, saldırıda 1'i ağır olmak üzere 3 askerin yaralandığını belirtmişti. Bakan Ala, yaşananların ardından terör örgütü PKK'ya karşı bölgede operasyonun başlatıldığını açıkladı. Ala'nın açıklamasının ardından ağır yaralanan jandarma er şehit oldu. Bakan Ala, şunları söyledi; "Kılıçdaroğlu Artvin'deki programı sırasında, konvoyunun korumasını sağlayan jandarmaya teröristlerce ateş açılmıştır. Aracı kullanan jandarma er başından ağır yaralanmıştır, 2 er ise hafif yaralanmıştır. "SALDIRI KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILDI" Sayın Kılıçdaroğlu ile de görüştüm. Büyük bir üzüntü içinde olduğumuzu söyledim. Saldırı Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapıldı.  
İçişleri Bakanı, Artvin'deki saldırıda 1'i ağır 3 askerin yaralandığını açıklamıştı. Ağır yaralı asker şehit oldu.
1 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 YARALI
Efkan Ala, saldırıda 1'i ağır olmak üzere 3 askerin yaralandığını belirtmişti. Bakan Ala, yaşananların ardından terör örgütü PKK'ya karşı bölgede operasyonun başlatıldığını açıkladı. Ala'nın açıklamasının ardından ağır yaralanan jandarma er şehit oldu. Bakan Ala, şunları söyledi; "Kılıçdaroğlu Artvin'deki programı sırasında, konvoyunun korumasını sağlayan jandarmaya teröristlerce ateş açılmıştır. Aracı kullanan jandarma er başından ağır yaralanmıştır, 2 er ise hafif yaralanmıştır.

"SALDIRI KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILDI"
Sayın Kılıçdaroğlu ile de görüştüm. Büyük bir üzüntü içinde olduğumuzu söyledim. Saldırı Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.