HABER MERKEZİ

Saat 18.00'de, CHP Keşan İlçe Başkanlığı Parti Lokali'nde yapılan seçim, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan CHP Keşan İlçe Gençlik Kolu eski Başkanı Mehmet Güneş Yılmaz, 3 yıldır kendilerine verilen görevi partiye yakışır bir biçimde yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Verilen görevlerin hiç birini ayırt etmeden yerine getirdik. Çıktığımız bu zorlu yolculukta zaman zaman önümüze çıkan engellere takıldık, tökezledik. Ama her engelden daha güçlenerek ve kenetlenerek çıkmayı başardık. Cumhuriyet Halk Partisi Keşan gençlik örgütü olarak her zaman kendi inandığımız doğruların ışığında, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda yürüdük. Kendimize has duruşumuzu girdiğimiz her ortamda sergiledik. Hiç kimsenin adamı olmadan particilik ruhuyla var olduk ve inanıyoruz ki bizden sonra da böyle devam edecek." dedi. Daha sonra bir önceki yönetimin okuduğu raporlar oy birliği ile kabul edildi. Bu maddelerin ardından, seçime geçildi. Tek liste ile gerçekleştirile seçimde, Emre Şevik başkanlığındaki yönetim, üyeler tarafından göreve getirildi.

Emre Şevik, sonucun ardından yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Biz gençlerde büyüklerimizden aldığımız güzel örnekle demokrasimizin temsili olarak gençlik kolları kongremizi gerçekleştirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Öncesinde uzun süreden beri görevinde bulunan Mehmet Güneş Yılmaz başkanımıza ve benimde aralarında bulunduğum yönetimine yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görevi olan ilçe yöneticiliğinde de başarılar dilerim. Yeni gençlik kolları yönetimimizle birlikte Mehmet Güneş Yılmaz başkanımızdan sonra yeterli ve başarılı birçok çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Buraya gelen tüm genç arkadaşlarımıza ve büyüklerimize teşekkür ediyorum." 

İl Delegesi Kutay Taymaz, Cumhuriyet'in ve laikliğin her zaman yılmaz bekçileri olacaklarını dile getirerek, "Babalarımızdan, analarımızdan devraldığımız bu şanlı bayrağı en yükseğe çekmek için çıktığımız bu yolda, bizi hedefimizden uzaklaştıracak her türlü engele karşı en çetin mücadeleyi vermeye hazırız. Son 2 dönemdir gençlik kollarını neredeyse sıfırdan devralarak tekrar coşkulu günlerine kavuşturan başkanımız Mehmet Güneş Yılmaz'a ve yönetimine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu. CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Keşan Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi Ender Mağden, CHP Edirne İl Gençlik Kolu Başkanı Kutay Özköse ve CHP ilçe seçiminde aday olan Güray Koşan da yeni yönetimi tebrik etti.

Emre Şevik başkanlığındaki CHP Keşan İlçe Gençlik Kolu yönetimi şu isimlerden oluştu: Emine Ceren Çayır, Serhat Çıkıkçı, Tugay Erduğan, Ali Kaan Güler, İsmail Karataş, Emre Kasap, Alper Kenarlı, İbrahim Özçakır, Gizem Şahinbaş, Kutay Taymaz. İl Delegeleri: Anıl Aras, Mert Atar, Ahmet Avkıran, İbrahim Balgı, Meltem Borazan, Özcan Budak, Haktan Büyükvarlık, Anıl Çakır, Batuhan M. Çalışkan, İsmail Çalışkan, Mert Çatmakaş, Emine Ceren Çayır, Serhat Çıkıkçı, Erkan Dalkılıç, Uğurcan Dalkıran, Alpcan Demir, Özlem Demirdöven, Erhan Demirelli, Sevim Demirkıran, Tugay Erduğan, Ahmet Özer Esgin, Ali Kaan Güler, Cem Gümüş, Uğur Kalaycı, İsmail Karataş, Emre Kasap, Özgür Kasap, Alper Kenarlı, Güney Kesen, Murat Keskin, Hüseyin Kocaman, Yağmur Köklüünal, Semih Kurt, Mustafa Özcan, İbrahim özçakır, Damla Yağmur Özçakır, Ekin Öztürk, Süleyman G. Paçaman, Tugay Pektaş, Ebru Pektaş, İpek Saldıray, Kübra Saldıray, Hakan Selvili, Gizem Şahinbaş, Umut Şavlı, Mustafa Uğur Şentürk, Emre Şevik, Emre Şevik, Kutay Taymaz, Zafer Turan, Doğan Turan, Berna Turşucu, Selçuk Üren, Tuğrul Üren, Tansu Ürer, Çağtay Ürkmez, Polat Varol, Mehmet Güneş Yılmaz.