ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Aydın, Belediye-İş Sendikası şubeleri ile buluştu

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Aydın, Belediye-İş Sendikası şubeleri ile buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Aydın, Belediye-İş Sendikası şubeleri ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı, Karşıyaka eski hakimi Murat Aydın, İzmir Belediye-İş Sendikası şubeleri ile buluştu. Ziyareti esnasında belediye işçilerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi.

Aday adaylığı sürecini sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşarak sürdüren Murat Aydın, İzmir Belediye-İş Sendikası 4 no’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Çevre Şube Başkanı Burçin Şahin, İZSU Şube Başkanı Metin Şanlı, 1 no’lu Şube Başkanı Ömer Bolsoy ve 6 no’lu Şube Başkanı Veysel Aygiray ile bir araya geldi. Şube başkanlarına aday adaylığı sürecini anlattıktan sonra, belediye işçilerinin ve sendikaların sorunlarını dinledi, bu sorunların giderilmesi için önerilerini paylaştı.

Belediyenin çalıştırdığı işçilerin haklarını öncelikle ödemesi gerektiğini, emeği en yüce değer olarak kabul eden sosyal demokrat belediye anlayışında belediye yönetimi ile işçi sendikasının, sorunları karşılıklı görüş alışverişi ile çözümlemesi gerektiğini vurguladı. Belediye başkanının sorumluluğunun herkesle konuşarak ve fikirlerini alarak hareket etmek olacağını öne sürerek, sosyal demokrasi anlayışı ile daha adaletli ve daha başarılı bir belediyecilik uygulamasının işçi ve sendikalarla dayanışma ile gerçekleştirilebileceğini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kelebek kızın hayali gerçeğe dönüşüyor
Sonraki Haber Şensan: Camianın duyarsızlığına anlam veremiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?