Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı. Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevine Sevcan Yılmaz seçildi.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe teşkilatı binasında gerçekleştirilen seçime CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve kadın kolları üyeleri katıldı. Yapılan seçim sonrası ilçe kadın kolları başkanlığı görevine Sevcan Yılmaz seçilerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevcan Yılma yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“KADINLARIMIZIN HER PLATFORMDA HAKLARINI SAVUNACAĞIZ”
CHP Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevcan Yılmaz; “Kurtuluş Savaşında üstün bir kahramanlık örneği sergileyerek tarihe adlarını altın harflerle yazdıran kadınlarımızın bu gün hem demokratik yaşamın güçlendirilmesi hem de cinsiyete dayalı eşitsizliklerin kaldırılmasında daha etkin olunabilmesi için siyasette eşit oranda katılması gerekiyor. Bu nedenle bana layık görülen bu görevden dolayı çok mutluyum, gururluyum. Ülkemiz eğitimden ekonomiye, dış politikadan güvenliğe ağır sorunlarla karşı karşıyadır. Bu sorunları en derinden hissedenler de kadınlarımızdır. Ulu önder Atatürk'ün ve altı ok ilkelerinin ışığında laik, demokratik parlamenter sistemden, eşitlik ve adaletten yana bir mücadele yürüteceğiz. Biz insanımızı siyasi görüşlerinden dolayı ötekileştiren değil, sorunlarımızın çözümü konusunda birliğe davet eden bir anlayışla hareket edeceğiz. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Bu anlamda ilçemizde bütün kadınlarımıza gideceğiz, sorunlarını dinleyeceğiz, onların sesi olacağız. Her platformda haklarını savunacağız. Beni ve ekip arkadaşlarımı bu göreve layık gören çok kıymetli teşkilat üyelerimize ve ilçe örgütümüze teşekkür ediyorum dedi.”