Parti binasında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katılımı ile basın toplantısı düzenleyen Gülşah Çağlar, 30 Ocak’ta yapılacak kongrede İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu ilan etti. Çağlar, 7 ay önce göreve başladıklarında söyledikleri gibi İncirliova’nın birleştirici gücü olduklarını söyledi.

"VATAN FEDAİSİ KADINLARIZ"


“Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, her şeyden önce ülkemizin ve yüce Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda yürüyen, Cumhuriyet sevdalısı, gerektiğinde ‘vatan fedaisi’ kadınlarız” diyen Çağlar, her yerde, her şeyde olduğu gibi siyasette de kadın olmanın hassasiyet gerektirdiğini ifade etti.
Partisinde kadın kollarının görev ve sorumluluklarının oldukça fazla olduğunu kaydeden Çağlar, “Bizler, partimizin politikaları doğrultusunda, toplumdaki yerimizin ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak, sevgiyle, hoş görüyle, herkesi kucaklayarak bu görevi üstlenmeye hazırız. Bu mukaddes yolu benimle birlikte yürümeye hevesli tüm yoldaşlarımızla birlikte biz buradayız. İktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, hedefimiz Türkiye mazbatasıyken’ bu süreçte gereğini yapmak üzere görev almaktan keyif ve gurur duyacağım” dedi.
Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Çağlar, hep birlikte her şeyin çok daha güzel olacağını sözlerine ekledi. Başkanlar Kaya ve Akman da, Çağlar’ı adaylığından dolayı tebrik etti.