Tgrt Haber
12 Aralık 2018 19:23

CHP ile İyi Parti ittifakta anlaştı

Son Dakika! İstanbul-Ankara-İzmir adayları CHP'den olacak diğer illerde de İyi parti ile ittifak olacak.

CHP ile İyi Parti ittifakta anlaştı
chp,akşener

CHP-İYİ Parti arasında ittifak anlaşmasına varıldı. Gün içinde iki siyasi parti kaynaklarından ittifakın bittiği açıklaması yapılmıştı ancak son anda yapılan telefon trafiğiyle İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın saat 15.30 civarında CHP Genel Merkezi’ne gitmişti. Bu gelişmenin ardından İYİ Parti lideri Akşener ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ittifak görüşmeleri kapsamında saat 20:00'de CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

GÖRÜŞMENİN ARDINDAN AÇIKLAMA

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından liderler kamera karşısına geçti. CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, “Değerli arkadaşlarımız yoğun bir çaba harcadılar. Bizim gündemimizde her zaman Türkiye ve demokrasi var. Özel, kişisel angajmanlara girmeden yolumuza devam ettik. Güzel bir görüşme oldu. Yerel seçimler Türkiye için çok önemli. İnşallah baharda güzel bir bahar yaşayacağız. ‘Güzel şeyler olacak’ demiştik, evet güzel şeyler olacak. Biz kendimizi Türkiye’ye adamış insanlarız. Çocuklarımız güzel bir geleceğe sahip olsun istiyoruz. Güzel şeyler olacak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise hayırlı bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...