CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu birliktelik çağrısı yaptı

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu birliktelik çağrısı yaptı
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu hafta içinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kaymakamlık belediye başkanlığı ve Sivil toplum kuruluşlarını gezerek istişarelerde bulunduklarını belirterek, kurumlara birliktelik çağrısı yaptıklarını söyledi. 

Hasan Çelebioğlu  ziyaret ettikleri yerlerde hoş karşılandıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; "İnebolu sorunları ve çözümü hakkında kurum yönetici ve amirleri ile görüş alış verişinde bulunduk. CHP olarak ilçe sorunlarının çözümü noktasında birlik ve beraberlik çağrısı yaptık.  Ziyaret ettiğimiz yerlerde İnebolu için her türlü fedakârlığa hazır olduğumuzu belirttik. Çelebioğlu küçük küçük sorunların dağ gibi büyüdüğünün görüldüğünü belirterek esnaflarımızın siftahsız dükkan kapattıklarını kiralarını bağ kur ve sigortalarını ödemede güçlük çektiklerini, neden ve niçin kesildiği belli olmayan vergilerle köşeye sıkıştırıldıklarını bizzat dinledik.  Balıkçılarımızın sonu belli olmayan barınak sorununu ve orta su trolü ile kıyı balıkçılığının yok olma aşamasına geldiğini bizzat kendi ağızlarından öğrendik ve bu konuyu CHP Genel Merkezine ileterek TBMM ye taşıyacağız.  Muhtarlar Derneğini ziyaretimizde ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını öğrenip çözülmesini ve sorunların çözülmesinde muhalefet olarak da yapılabilecek işlerin olduğunu belirttik.  Ticaret ve Esnaf odalarına ilçe sorunlarının çözülmesi noktasında her türlü göreve hazır olduğumuzu belirttik.  Belediye Başkanlığını ziyarette Belediye Başkanı Engin Uzuner’den 2018 yılında yapacağı projeler hakkında bilgi aldık. İlçe sorunlarının çözümünde her türlü göreve hazır olduğumuzu bildirdik."

Daha sonra CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu, ilçemizin ilimizin ve yurdumuzun çok önemli bir süreçten geçtiğini belirterek eğitimden sağlığa turizmden ekonomiye, CHP politikalarına ihtiyaç olduğunu, yıllardır ilçemizin nüfus ve ekonomik anlamda kan kaybettiğini, CHP nin tarım orman ve turizm yatırımları ile göçü tersine çevireceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER