Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,7511
%0.09
Altın 2.486,560
%0.99
Bist-100 9.496,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Yücel’den İzmirlilere çağrı

CHP İl Başkanı Yücel’den İzmirlilere çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP9 İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sandıkların kapanmasına birkaç dakika kala sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla İzmirlilere sandıklara ve oylara sahip çıkma çağrısında bulundu. CHP İl Başkanı Yücel’den İzmirlilere çağrı

  • Ege Postası
  • 24.06.2018 - 17:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP9 İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sandıkların kapanmasına birkaç dakika kala sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla İzmirlilere sandıklara ve oylara sahip çıkma çağrısında bulundu.

HAYDİ İZMİR, SANDIK BAŞINA VE SEÇİM KURULLARININ ÖNÜNE

İl Başkanı Deniz Yücel, twitter hesabından yayınladığı mesajda, “Haydi İzmir. Bu iş ‘tamam’lanıyor. Sandıklar açılıp sayılana kadar sandık başında, oylar ilçe seçim kurularına götürülürken, seçim kurullarının önünden ayrılmayacağız. Biz kazanacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İZMİR İL BAŞKANLIĞI DA GÜN BOYU TELEFON MESAJI GÖNDERDİ

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanlığı’ndan gün boyu gönderdiği telefon mesajlarıyla, oy kullanma çağrısında bulunuldu. Oy verme işlemini yerine getiremeyen yakınları ve tanıdıkları olanları uyarmaları, sandığa taşınmaları konusunda yardımcı olmaları istendi. Yardım ve destek isteyenler için de telefon irtibat numarası verildi. CHP İl Başkanlığı’ndan da CHP üyelerine sandık başlarına gidilmesi çağrısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.