CHP İl Başkanı Aktaş’tan Kentsel Dönüşüm Açıklaması: “Bu İşin Beklenecek Yanı Kalmadı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İl Başkanı Hasan Aktaş, Kentsel Dönüşüm ile ilgilş yaptığı yazılı açıklamada, “bu işin beklenecek yanı kalmadı” dedi. 

CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, Bingöl’de yılan hikayesine dönen Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm için yazılı açıklamalarda bulundu. Konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Aktaş, açıklamasında şunları söyledi:

“Kültür Mahallemizde uzun yıllardan beri süren ve yılan hikayesine dönen TOKİ krizi ile ilgili sizlerle bir şeyler paylaşmak isterim. Kültür mahallesinde yıkılan evler yaklaşık 659 hane. Her bir hanenin dört kişilik çekirdek bir aile olduğunu düşünürsek toplamda 2636 kişi eder. Bu insanlar yıllardır mağdur ediliyor. Bu mağduriyetin nedeni ne?

Bingöl Belediyesi AKP belediyesi değil mi? Evet öyle, peki yine Bingöl AKP seçmeninin en yoğun olduğu illerden değil mi? Bu da evet. Kendi seçmenini yıllardır bir çıkmazın içinde bırakmak neden? Hükumetin CHP Belediyelerine bakışı ve tutumu ortada, Bingöl’de böyle bir durum da söz konusu da değil. Acilen yetkililerin Kültür Mahallesi sakinlerinin mağduriyetini gidermek için düğmeye basması lazım.

Bu işin beklenecek yanı kalmamıştır. Bu insanların maddi manevi tüm kayıpları acilen karşılanmalıdır. Bu işin takipçisi olduğumuzu siz değerli basın mensupları aracılığı ile tüm kıymetli hemşehrilerimize duyurmak isterim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP İl Başkanı Aktaş’tan Kentsel Dönüşüm Açıklaması: “Bu İşin Beklenecek Yanı Kalmadı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin