CHP gündemi değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün her Pazartesi gerçekleştirilen halk toplantısı yapıldı.
Pazartesi günü, Parti Binası’nda saat 12:30’da CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur ve partililer katıldı.
TBMM’de devam eden yeni anayasa görüşmeleri gündemininyer aldığı toplantıda konuşan Başkan Kaya, istikrarın değil, Cumhuriyetin ve özgürlüğün sürmesini istediklerini söyledi.
Özgür Kaya yaptığı açıklamada“Anayasa görüşmeleri ve TBMM’nin kurulduğu günden bu yana, Gazi meclis olarak kurulan, savaş koşullarında kurulan ülkesi tamamen işgal edilmiş olduğu tarafsızlık için, bağımsızlık hedefi için çalışan TBMM, maalesef tarihteki en kötü ve en karanlık günlerini yaşıyor.
CHP sadece tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi kanlarının, canlarının son damlasına kadar mücadele etmeye yemin etmiş şekilde mücadelelerine devam ediyor.
Ne gariptir ki anayasa tanımazlar tarafından, anayasadan aldıkları güçle anayasayı yok etmeye çalışmaktadırlar. Biz istikrar değil, Cumhuriyetin sürmesini istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol