GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CHP GİRESUN'DA ERKEN SEÇİME HAZIR MI?

CHP GİRESUN'DA ERKEN SEÇİME HAZIR MI?

Tarih 20 Eylül 2016, 01:26 Editör Dursun ONUR

TIME- CHP olası erken seçim için kolları sıvadı. 22 Eylül'de başlayıp 24 Eylül'de sona erecek olan ve aralarında Giresun İl teşklatının da olduğu 81 il başkanının katılacağı Kahramanmaraş toplantısında olası erken seçim hazırlıkları için düğmeye basılacak.


CHP ani bir karar aldı ve erken seçim yapılması için harekete geçti. Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında Giresun’un da olduğu 81 il başkanıyla kamp yapma kararı aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22-24 Eylül tarihleri arasında il başkanlarını Kahramanmaraş’ta toplayacak. Olası erken seçime karşı hazırlık için düğmeye basılacak olan toplantıda, ‘sandık çevresi örgütlenme modeli’ de masaya yatırılacak.

SANDIK SORUMLARI BELİRLENECEK

Giresun dahil 81 il başkanının katılacağı ve 2 gün sürecek toplantıda, seçim hazırlıkları için düğmeye basılacak.

Toplantıda, CHP’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘ Sandık çevresi örgütlenme modeli’ masaya yatırılacak. Olası bir erken seçime karşı şimdiden hazırlıkların yapılmasını kapsayan modele göre, seçimlerde oy kullanılacak her sandık için CHP, en az 2 kişiden oluşan sandık sorumlularını şimdiden belirleyecek.

YÜZ YÜZE TEMAS

Sandıklarda görevlendirilen parti üyeleri, seçimlere kadar geçecek sürede tüm örgütlenme çalışmalarından sorumlu olacak. Parti içi eğitime alınacak olan sorumlular, kendi sandığında oy kullanacak seçmenlere ilişkin çalışmalar yürütecek.

Gerekirse ev ziyaretleri yapılarak yarın seçim olacakmış gibi seçmenle yüz yüze temas kurulacak. Ayrıca, seçim günü sandıklarda ‘müşahit’ olarak görev almak isteyenler belirlenecek.

Bu haber 1855 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi