CHP Darıca Termal’i  Danıştay’a taşıdı

CHP Darıca Termal’i Danıştay’a taşıdı

Darıca’da Termal Grup’un projesi için Kocaeli 2’nci İdare Mahkemesi’nin aleyhte sonucuna ikna olmayan CHP Darıca pes etmedi. Davayı bu sefer bir üst mahkeme, Danıştay’a açtı.

Gökhan Aktaş başkanlığındaki CHP Darıca İlçe Örgütü ile bir süre önce Darıca’daki “siyaset – ticaret” kirli ilişkisini teşhir ettiğimiz haberin belgelerini edinmemize önergeleri ile yön veren Darıca Belediye Meclisi’nin CHP Grubu boş durmuyor.

TERMAL DANIŞTAY YOLCUSU

Darıca’nın aleyhine olan proje ve çalışmalarda yerel mahkemeden çıkan sonuç beklendiği gibi olmayınca bir üst mahkemeye taşıyor. Darıca’da Termal Grup’un projesi için Kocaeli 2’nci İdare Mahkemesi’nin aleyhte sonucuna ikna olmayan CHP Darıca pes etmedi. Davayı bu sefer bir üst mahkeme, Danıştay’a açtı. Konuya dair CHP Darıca İlçe Örgütü tarafından yapılan yazılı açıklamada özetle şu görüşlere yer verildi:

HAKSIZLIĞI ÖNLEYECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak belediye meclis üyelerimizle birlikte hukuki mücadelemize devam ediyoruz. Darıca ve Kocaeli kamuoyunu meşgul eden ve tüm yurttaşlarımızı yakından ilgilendiren Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş tarafından yapılmak istenen proje ile Darıca'mıza haksızlık yapılmasını önleyeceğiz.

 

MECLİSTE MUHALEFET ETMİŞTİK

Malum projede bir takım imar tadilat değişiklikleri yapılarak Darıca Belediyesi’nin meclis toplantısında gündeme taşınmış olup, yapılan muhalefetimize rağmen proje AKP'nin meclis üyelerinin oy çokluğuyla meclisten geçmişti.

NÜFUSU YÜZDE 15 ARTTIRACAK

Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından Darıca / Emek Mahallemizde yapılmak istenen ve nüfusumuzun yaklaşık yüzde 15 oranında artmasına ve buna bağlı olarak trafik, alt yapı, üst yapı gibi birçok alanda Darıca’mızda hayatı zora sokacak olan bu projenin halk yararına olmadığını, çevreye ve yaşamın her alanına vereceğini tahribata karşı hukukî mücadelemize devam ediyoruz.” (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.