CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na tekrar Özgür Çelik seçildi

Tekrar CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na seçilen Özgür Çelik, “Yarından itibaren yerel seçim sürecini başlatarak, hep birlikte Bahçelievler’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız” dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na tekrar Özgür Çelik seçildi

Tekrar CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na seçilen Özgür Çelik, “Yarından itibaren yerel seçim sürecini başlatarak, hep birlikte Bahçelievler’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız” dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na tekrar Özgür Çelik seçildi
22 Aralık 2019 - 22:54 - Güncelleme: 23 Aralık 2019 - 00:12
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, 12. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.  Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılım ve heyecanla gerçekleşen kongrede divan başkanlığını; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, başkan yardımcılığını; Seyit Ali Aydoğmuş ve Musa Çulha, kâtip üyeliklerini ise; Nazife Aktaş ve Sinan Karahan yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, gündem maddelerin yerine getirilmesiyle süren kongrede; aleyhte ve lehte çok sayıda konuşma yapıldı. Oylamanın geç saatlere kalmasına neden olan konuşmalarda; özellikle geçen kongre öncesi yaşananları gündeme getirilmesi nedeniyle zaman zaman gergin anlar yaşandı. Bölge milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve muhtarların da misafir olduğu kongrede; yapılan seçim sonucu tek aday olan mevcut Başkan Özgür Çelik, tekrar göreve seçildi. Delegelere teşekkür eden CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, birlik ve beraberlik içerisinde tek aday ile kongreye gidilmesi noktasında çaba gösteren tüm isimlere şükranlarını sundu.

ÇOK GÜÇLÜ MAHALLE YÖNETİMLERİ OLUŞTURACAĞIZ
Görevi devralmalarıyla birlikte zorlu seçim süreçlerinden geçtiklerini, başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve yerel seçimde ilçede birinci olduklarını vurgulayan Çelik, “Kimin önde yürüdüğünü, kimin yönetici, kimin delege olduğunu değil, ülkenin nereye gittiğini düşünmek zorundayız. Listede kendisine yer bulamayanlara seslenmek istiyorum. Belki şu salonda halen elini sıkmadığım kişiler vardır. Çünkü yoğun seçim temposundan dolayı kapsamlı örgüt çalışması yapamadık. Ama merak etmeyin, çok güçlü mahalle yönetimleri kuracağız. Mahallenin kendi saymanı olacak, başkanı olacak, yöneticisi, bilişimcisi yani tüm detaylarıyla ana kademe gibi yönetimler oluşturulacak. Yine çok güçlü komisyonlar kuracağız. Öyle ki bu komisyon başkanlığı, belki ilçe başkanlığından bile daha önemli bir görev olacak. Örgüt yapımızı Bahçelievler’de ilmek ilmek dokuyacağız ve yeniden ‘Biz’ olarak mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP’Yİ BAHÇELİEVLER’DE VE ÜLKEDE İKTİDAR YAPACAĞIZ
“Bahçelievler’i Beşiktaş yapmak için, Bahçelievler’i Bakırköy yapmak için, Beylikdüzü, Kadıköy yapmak için hep birlikte çalışacağız ve mücadele edeceğiz” diyen Çelik, “Yeni bir seçimden çıktık ama şunu unutmamamız lazım. Seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Erken bir seçim olmazsa seçimlere birkaç yıl var ama biz yarından itibaren yerel seçim sürecini başlatarak, hep birlikte Bahçelievler’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız” diye konuştu.

BİRLİK ÇAĞRISINA EL UZATAN BÜYÜKLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM
Konuşmasının sonunda; yerel seçimdeki başarılar için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, parti yöneticilerine, milletvekillerine, tüm örgüte ve ailesine teşekkür eden Çelik, “Ayrıca birlik çağrısına el uzatan Sayın Musa Çulha, Sayın Hüseyin Özkahraman, Sayın Gökmen Güneş, Sayın Mehmet Ali Özkan, Sayın Mehmet Ali Acar, Sayın Hüseyin Aydoğdu, Seyit Ali Aydoğmuş ve ismini sayamadığım bütün değerli büyüklerime Türkiye’nin geleceği adına, Bahçelievler’in geleceği adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kongre, sevinç gösterileri ve bol bol çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
>365/Haber Merkezi

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
1) Uğur Alaca
2) Danış Akpolat
3) Hülya Aksoy
4) Gülçin Akyıldız
5) Özlem Aydın
6) Ahmet Bora 
7) Münir Daşdan
8) Bahozcan Denli
9) Nadiye Demir
10) Kazım Dündar
11) Seyit Ekşi
12) Belgüzar Gökçe
13) Savaş Gül
14) Zelal Kıran
15) Ali Fırat Öztürk
16) Seda Sümer
17) Cennet Şimşek
18) Nilüfer Şimşek

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
1) Gaffur Fırat Sever
2) Harun Temel
3) Ladise Has
4) İbrahim Kösem
5) Ergün Taş
6) Yılmaz Demirli 
7) Fikret Metin
8) Güner Aras
9) Fadime Demir
10) Mustafa Mert
11) Dursun Kızılalp
12) Hüseyin Yıldırım
13) Mehmetcan Yıldız
14) Aliekber Alp
15) Ali Conba
16) Ebru Demirel
17) Dervişhan Köseoğlu
18) Metin Özkan

İL KONGRE BELEGELERİ
1) Özgür Çelik
2) Mehmet Ali Özkan
3) Hüseyin Özkahraman
4) Hüseyin Aydoğdu
5) Gökmen Güneş
6) Mehmet Ali Acar
7) Semiha Çetinkaya
8) İlksen Sorhun
9) Şükriye Aydın
10) Pınar Bekpınar
11) Gülsüm İngin
12) Sinem Kırçiçek
13) Özden Yağız
14) Ali Aktaş
15) Burak Yıldırım
16) Süleyman Yeşil
17) Mahir Sürensoy
18) İsmail Koç
19) Rüstem Öztekin
20) Hüseyin Küçük
21) Mehmet Ön


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum