CHP: Adayımız sensin İstanbul

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimi için video yayınladı. "Adayımız sensin İstanbul" sloganıyla paylaşılan videoda, "Krize rağmen her sabah umudunu açan esnaf, seni yaşatmayacakları rezidansların her santiminde emeği olan işçi kardeş, bizim adayımız sensin" ifadelerine yer verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için "Adayımız sensin İstanbul" sloganıyla video paylaştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı bugün saat 19.00’da açıklıyoruz. :) Hazır mısın İstanbul?" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'den sürpriz 'aday' videosu!CHP'den sürpriz 'aday' videosu!

Kaftancıoğlu, saat 19.00'da, "Adayımız senin İstanbul" notuyla aday videosunu paylaştı. Video, "Krize rağmen her sabah umudunu açan esnaf, bizim adayımız sensin. Günün ilk çayı, ilk yudumu yeni başlangıçların bizim adayımız sensiz çaycı Gökhan. Seni yaşatmayacakları rezidansların her santiminde emeği olan işçi kardeş, bizim adayımız sensin. İstanbul bizim adayımız sensin" ifadeleri yer aldı. (HABER MERKEZİ)