Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

CHP 97 yaşında

CHP İl Örgütü kuruluşunun 97. yıl dönümünde il örgütü öncülüğünde Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

9 Eylül 2020 Saat: 22:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.963 kez okunmuştur

CHP 97 yaşında
CHP 97 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin 97. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında CHP Kocaeli İl Örgütü İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk törenine İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar başta olmak üzere diğer ilçe başkanları, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve bir çok partili katıldı.

İZMİT İLE İL ÖRGÜTÜ BİRLİKTE YAPTI

Saygı duruşu ve istiklal marşı işe başlayan törende İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar Atatürk anıtına çelenk takdim ettiler. 11 ilçede ilçe örgütleri sabah 09:30’da kendi bölgelerinde tören yaptı. İzmit İlçe Örgütü ise İl Örgütü ile birlikte beraber çelenk törenini gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIN YATAĞA AÇ GİRMEDİĞİ BİR ÜLKE

Törende konuşan CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Temellerinin Sivas Kongresi’nde atıp 9 Eylül’de 1923’de kurulan CHP’nin bugünkü mirasçıları olarak Ata’nın huzurundayız. Kuva-yi Milliye azmini 97.yılda yüreğimizde taşıyoruz. Amacımız hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülke inşa etmektir. Mücadelemiz egemenlik kayıtsız ve şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimin mimarlari olarak size ve hayatını kaybetmiş tüm CHP’lilere Allahtan rahmet diliyorum. Partimizin 97.yılı kutlu olsun.” dedi.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑