Cezaevi inşaatı sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cezaevi inşaatı sürüyor


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde yapımı devam eden Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Vali Özdemir Çakacak, ilimizde devam eden bazı yatırımların son durumunu yerinde incelemek üzere gittiği Tarsus ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Tarsus Adliyesini ziyaret eden Vali Çakacak, burada Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve Tarsus Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç tarafından karşılandı.

Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç’ı makamında ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, burada Kaymakam Ünal, Albay Kanat ve Başsavcı Kılıç ile bir süre baş başa görüştü. Görüşmenin ardından ziyaret sona erdi.

152 BİN METREKARE ALANDA YAPILIYOR

Vali Çakacak, ziyaretin ardından yapımı devam eden Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü inşaat alanında Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile birlikte incelemelerde bulundu. Vali Çakacak’a incelemeler esnasında Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ve İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat eşlik ederken,  Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Dursun User ve diğer kurum yetkilileri ile üstlenici firma ilgilileri de hazır bulundu.

Yapımı devam eden inşaatla ilgili olarak Kapalı Cezaevi Müdürü Mahmut Çaça ve Cezaevi Jandarma Koruma Tabur Komutanı Yarbay Veysel Fidan’dan bilgi alan Vali Özdemir Çakacak 3 Kapalı T Tipi Ceza İnfaz Kurumu, 1 Çocuk Ceza İnfaz Kurumu, 2 Özel Tip Ceza İnfaz Kurumu ve 1 tane de Açık Tip Ceza İnfaz Kurumu binasından oluşan ve toplam 152 bin metrekare alana yayılan kampüs inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA