Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol Kulübünden Milli Transfer!

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sportif faaliyetlerini sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan 2019 ? 2020 Tekerlekli Sandalye Ba

YEREL 20.10.2019 19:35:40 1393 0
Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol Kulübünden Milli Transfer!

Ligin başlamasıyla A Milli Takımın tecrübeli sporcusu Yasin Taşdemir’i de renklerine bağlamayı başararak adeta bomba transfer gerçekleştiren engelsiz ceylanlar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yıllardır birçok süper lig ekiplerinde forma giyen tecrübeli milli sporcu, bu sezon Engelsiz Ceylanlar için ter dökecek.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Yıldız; Başarılarımızı sürdürmek için hiçbir Engel tanımıyoruz. Ligin başlamasıyla transfer ettiğimiz Yasin Taşdemir Sporcu kardeşimize, renklerimizi tercih ettiği için şahsım ve kulübümüz adına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu transferle kadromuzu daha da güçlendirdik. 

Yıldız ayrıca; Birçok maddi sıkıntılara rağmen her zaman kulübümüzün yanında olan Ceylanpınar Belediye Başkanı Sayın Abdullah Aksak beyefendiye teşekkür ediyorum. Transferler konusunda kulüp yönetimine ve teknik heyetimize güveniyorum. İnanıyorum ki kulübümüz ilçemizi ve bölgemizi Belediye Başkanımızın destekleriyle süper lig de en iyi şekilde temsil edecektir. Diye konuştu.

Bu transferin ardından ligin ilk haftasında başkent temsilcisi Güçlü Eller Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü hazırlıklarını tamamlayarak maça konsantre olmuş durumdalar.