Ceylanlar?dan asker selamlı galibiyet

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Barış Pınarı Harekatı nedeniyle deplasmanda karşılaştığı İskenderun Engelliler Spor Kulübü?nü 62-56 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Ceylanlar maç sonunda verdikleri asker selamı ile Mehmetçik?i

YEREL 20.10.2019 19:42:58 1568 0
Ceylanlar?dan asker selamlı galibiyet

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sportif faaliyetlerini sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 2019 – 2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit Astsubay İlyas Kaya sezonu Süper Lig’inin yeni haftasında ligin güçlü ekiplerinden İskenderun Engelliler Spor Kulübü’ne konuk oldu. 

 

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kendi evinde oynaması gereken karşılaşmayı devam eden Barış Pınarı Herakatı kapsamında güvenlik nedeniyle İskenderun’da oynadı.

 

CEYLANLAR MEHMETÇİK’İ UNUTULMADI

Karşılaşmaya daha istekli ve daha hızlı başlayan, hafta boyunca antrenman yapma şansı bulamayan ve 4 periyotta da adeta rakibine parkeyi dar eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, güçlü rakibi karşısında sahada 62-56 yenerek haftayı galibiyetle kapatmayı bildi. Öte yandan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, karşılaşma sonunda Barış Pınarı Harekatı’nı başarılı bir şekilde sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek olmak ve moral vermek amacıyla asker selamı ile poz verdi.  

 

ÖNEMLİ GALİBİYET MEHMETÇİK’E HEDİYE EDİLDİ

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Metin İdoğ, önemli galibiyeti Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçik’e hediye ettiklerini ifade etti. İdoğ, “Yeni haftada ligin güçlü ekiplerinden İskenderun Engelliler Spor Kulübü’ne konuk olduk. Normal şartlarda kendi evimizde oynamamız gereken maç Barış Pınarı Herakatı dolayısıyla İskenderun’da oynandı. Antrenman fırsatı bulamadan çıktığımız karşılaşmadan 62-56 alip ayrılarak haftayı puanla kapattık. Aldığımız bu öenmli galibiyet başta Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan kahraman Mehmetçik’e, Belediye Başkanımız Abdullah Aksak’a ve deplasmana gitmemizi sağlayan Kültür ve Sosyal işler Müdürümüz Adnan Yıldız’a ve tüm Ceylanpınar halkına armapan olsun” dedi.