Ceylan'a övgü dolu paylaşım

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ilçeye yapılacak bir hizmetle ilgili Tarım ve Orman Bakanı'nı ikna eden Milletvekili Ceylan'ı övdü.

03 Mart 2021 Çarşamba 22:43
Ceylan'a övgü dolu paylaşım

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ilçede bulunan Hıdırlık Göleti’nin çevresine mesire alanı projesi ve yapımının sağlayan partisinin Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.

Yaşar, yaptığı açıklamada, “Hıdırlık Göletimizin etrafına mesire alanı projesi ve yapımı Mecitözü ilçe halkımıza hayırlı olsun. Bu konuda bize destek olan, Tarım ve orman Bakanımıza ricada bulunarak ikna eden milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Yapabilenler yapar, yapamayanlar nasıl yapacağını anlatır’ ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 04.03.2021 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin koca 2021-03-04 22:54:17

Allah razı olsun başkandan..çok güzel bir hizmet ve iyi bir yatırım..bu hizmet sayesinde mecitözünde işsizlik azalacak.mecitözü kalkınacak ve yatırımlar gelecek

Avatar
Nuri 2021-03-04 22:55:40

Halkım, benim halkım