Yalova Belediye BaşkanıVefa Salman ve Yalova’nın ilk milletvekillerinden merhum Cevdet Aydın’ın oğlu Murat Aydın, mimarlarında katılımıyla cami ve okul yeri için tespit edilen 10 noktada incelemelerde bulundu. Altında taziye evinin olacağı modern bir cami ile en az 24 derslikli okul yapımı için Başkan Salman , tespit edilen yerleri Aydın’a gezdirdi.
Uzun zamandır cami ve okul yapımı için Murat Aydın ile görüştüklerini belirten Başkan Vefa Salman; “Kentimiz halen gelişmekte ve büyümekte olan bir kent. Buna bağlı olarak taziye evi, cami ve okul konusunda eksikliklerin olduğu mahallelerimiz var. Bu konuda gerekli incelemeleri yaptık. Eksik olan lokasyonları tespit ettik. Daha önce kağıt üzerinde kendisine bir sunum gerçekleştirdik. Bu kez projeleri uygulayacak olan mimar ile birlikte tespit edilen noktaları tek tek gezdik. 
Gerekli elemeleri yaparak 10 olarak tespit ettiğimiz yer sayısını azalttık. Sayın Aydın gerekli değerlendirmeyi yaparak son noktayı önümüzdeki günlerde koyacak ve tespit edilen yerlerle alakalı proje çalışması başlayacak. Önümüzdeki günlerde yerler ve ortaya çıkan projelerle ilgili olarak gerekli bilgilendirmeleri yapacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim