GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÇETO'DAN YAN CEBİME KOY İNCE HESABI

ÇETO'DAN YAN CEBİME KOY İNCE HESABI

Tarih 02 Mayıs 2018, 19:21 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL YORUM HABER- İl Genel Meclisi başkanlığı rüyaları gördüğü su götürmeyen AKP'li Meclisi üyesi Çetin Çakıroğlu, aklısıra ince mesajlar veriyor.


AKP’li Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel’in hem meclis üyeliğinden hem de başkanlıktan istifa ederek 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olması nedeniyle önce meclis üyesi sonra ise başkanlığa vekaleten getirilen AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Yurt’un bu göreve asaleten atanması bekleniyor.

Ancak, seçimler öncesi Meclis başkanlığı rüyaları gördüğü su götürmeyen AKP'li İl Genel Meclisi üyesi Çetin Çakıroğlu'dan ilginç bir açıklama geldi.

7 Mayıs’ta toplanacak olan İl Genel Meclisi kendi içinden yeni başkanını seçmeye hazırlanırken koltuk hesabı yaptığını sağır sultanların bile duyduğu Meclisi üyesi Çetin Çakıroğlu, aklısıra başkanlık talebinde bulunmadığını savundu.

'İSTEMEM YAN CEBİME KOY' MESAJI

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakıroğlu'nun deyim yerindeyse ‘istemem yan cebime koy’ hesabına, 'Kendi adıma meclis başkanı olmak ile ilgili bir talebim olmamıştır. Karar parti teşkilatınındır’ şeklinde algı siyaseti yaparak mesaj oyunlarına sığınması aslında göreve talip olduğuna işaret etti.

Ancak, AK Parti teşkilatları ve milletvekillerinin ortak kararı ve meclis üyelerinin tercihi ile Yurt’un, 7 Mayıs’ta başkanlığa asaleten seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Bu haber 2312 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, belediyenin borcunu 1 Milyar 714 Milyon...

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi