WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ÇETİNKAYA’NIN HABERİ ULUSAL BASINDA YER ALDI

Bu haber 21 Eylül 2019 - 14:03 'de eklendi ve 8.365 kez görüntülendi.

BRTV YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ÇETİNKAYA’NIN GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ AKŞAM SAATLERİNDE ZONGULDAK’TAN DÖNERKEN YENİCE YOLU İKİZDERE TÜNELİ ÇIKIŞINDA YAŞADIĞI KAZA TEHLİKESİ BRTV HABER’İN ARDINDAN ANADOLU AJANSI ARACILIĞI İLE PEK ÇOK ULUSAL HABER SİTESİNDE VE BÖLGE BASININDA YER ALDI.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya yaşadığı inanılması güç anları Anadolu Ajansına anlattı. Anadolu Ajansının yaptığı röportaj “Hayatını tehlikeye atan kamyon sürücüsünün peşine düştü” başlığıyla yayınlandı. Çetinkaya’nın yaşadığı tehlike ve izleyiciye verdiği mesajlar ulusal haber sitelerinde ve bölge basınında da geniş yer buldu. Anadolu Ajansının yaptığı haber şu şekilde;

Karabük’te bir gazeteci, tünelde hatalı sollama yaparak hayatını tehlikeye atan kamyon sürücüsünün peşine düştü.
Alınan bilgiye göre, bir haber için otomobiliyle Zonguldak’tan Karabük’e gelen gazeteci Mehmet Çetinkaya, İkizdere Tüneli’nde karşıdan gelen ve hatalı sollama yapan bir kamyonla burun buruna geldi.
Ani frenle duran ve kamyonla çarpışmaktan az farkla kurtulan Çetinkaya, yoluna devam eden kamyon sürücüsünün yakalanması için jandarmayı aradı. Çetinkaya, ardından karakola giderek sürücüden şikayetçi oldu. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kameralarından yola çıkarak kamyonun plakasını ve sürücüsünü belirledi. Kamyon sürücüsü hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Bu arada olay anı, tüneldeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan şans eseri kurtulduğunu söyledi.  Hatalı sürücünün tespit edilmesi için çaba gösterdiğini vurgulayan Çetinkaya, “Araç virajlı bir tünele iki aracı sollayarak giriyor. Görüntülerde de var. Eğer kaza meydana gelse bir cinayet olurdu. Ders alınması için bu olayın sonuna kadar üzerine gideceğim.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.