Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çetin Emeç pankartı astılar: CHP’li gençlerden tarihi eylem!

CHP İl Gençlik Kolları, adı değiştirilen üst geçide Çetin Emeç’in adının yazıldığı pankart astı ve “Erol Köse Efsane başkanımızdır ama burası Çetin Emeç Üst Geçidi’dir” notunu düştüler

CHP İl Gençlik Kolları,

SEBO min 209Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yıllarca hizmet veren Yenidoğan’daki Çetin Emeç Üst Geçidi’ni yenilemiş o üst geçide CHP’li Erol Köse’nin adını vermişti. Köse, tepkilerin ardından adının kaldırılmasını istemiş ancak bu talep kabul görmemişti. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Örgütü, dev bir afiş bastırarak köprüye astı.

DİZAYN ETTİRMEYECEĞİZ

Afişe, “Erol Köse Efsane başkanımızdır ama burası Çetin Emeç Üst Geçidi’dir” notu düşüldü. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a CHP’yi dizayn ettirmeyeceğiz. Türkiye’ye mal olmuş basın şehidimiz Çetin Emeç’in adının Üst geçitten kaldırılmasını Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri olarak kabul etmediğimizi tüm kamuoyuna ilan ediyoruz .

BASKI VE SANSÜR

AKP’li yerel yöneticilerin adeta şark kurnazlığı yaparak yenilenen üst geçide eski belediye başkanımız, değerli parti büyüğümüz Erol Köse’nin yapmış olduğu açıklamaya rağmen hatalarında ısrar etmelerini içlerinde besledikleri ve yıllardır sürdürdükleri iktidarlarında basına ve basın emekçilerine karşı sergiledikleri baskı ve sansürün sonucu olarak görmekteyiz. Yapılan bu hatanın acilen düzeltilmesini ve Çetin Emeç’in isminin tekrar üst geçide verilmesini kent vicdanı olarak talep ediyoruz.

“CHP’Yİ KARIŞTIRMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın CHP’yi karıştırmaya çalışacağına vaktini Kocaeli’ye hizmete adasın. Büyükakının CHP’yi dizayn etmesine izin vermeyeceğiz.”

cetinemecpankartY

chpkocaelieylem

genccc