Çetin: Çürük elmalar ayıklanmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe yönetimi tarafından yapılan açıklamada son günlerde ülkemizde meydana gelen terör saldırılarına tepki gösterildi.

Kapaklı 26.07.2015 18:09:00 0
Çetin: Çürük elmalar ayıklanmalı

Türkiye’de son zamanlarda üzücü gelişmeler yaşandığına dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Ülkemizin hemen her bölgesinde vahim olayların meydana gelmesi provakasyon ihtimallerini güçlendirmektedir. Türkiye, Suriye’den gelen milyonlarca mültecilerle ve bir yandan da terör eylemleriyle uğraşmaktadır. Suruç’ta yaşanan patlama ve akabinde Şanlıurfa’da iki polisimizin kahpece katledilmesi, Adıyaman’da uzman onbaşımızın şehit edilmesi… 2002’den beri açılım bahanesiyle verilen imtiyazlar bazı kesimleri fazlasıyla şımarmıştır. Hatta bu şımarıklıkları babasına tokat atan hayırsız evlada benzemektedir” dedi.

 

ASLA SAĞDUYUYU ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ

 

Çetin, “Yüzlerce yıldır beraber yaşadığımız, ekmeğimizi bölüşüp aynı kaptan su içtiğimiz bu insanların yaptıkları bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bizler biliyoruz ki bunlar devede kulak misali küçük bir azınlık. Zaten bu yaşananları tüm bölge insanına yıkmak büyük haksızlık olur. Bölgedeki duyarlı insanlarımızın aralarındaki çürük elmaları ayıklamaları en büyük dileğimizdir. Biliyoruz ki su uyur düşman uyumaz. Kapaklı MHP İlçe Teşkilatı olarak gelişmeleri soğukkanlılıkla izlemekteyiz. Asla sağduyuyu elden bırakmayacağız. Herkes aklını başına alsın. Türk Milleti sabırlıdır ve şefkatlidir. Lakin bardağı taşıran sadece bir damladır. Çetin, “Son günlerde meydana gelen olaylarda Şahadet şerbetini içmiş Askerlerimize ve Emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve Yüce Türk Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10