Çetin ailesinden teşekkür mesajı

Çetin ailesinden teşekkür mesajı

Geçtiğimiz günlerde Yüksekova’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürülen Tahir Çetin’in ailesi bir mesaj yayınladı.

Çetin ailesinin mesajı şöyle:

“Değerli Yüksekova Halkı, bildiğiniz gibi ailemizin bir üyesi olan Tahir Çetin, alçakça işlenen bir cinayet sonucu öldürülmüştür. Halkımız cenazemize on binlerle katılarak bu menfur saldırıya en büyük tepkiyi göstermiştir. Ayrıca tanıyan, tanımayan bütün Yüksekovalıların taziyemize katılması bu cinayete karşı duydukları kin ve nefrettendir. Kamu vicdanı harekete geçmiş ve bu iğrenç cinayeti her şekliyle mahkum etmiştir. Özellikle Yüksekova başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden taziyemize katılarak acımızı paylaşan başta sayın İlçe Kaymakamımız, ilçe müftümüz ve tüm kamu kurum yöneticileri ve kanaat önderlerine ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Taziyemiz boyunca maddi manevi hiçbir desteğini ailemizden esirgemeyen, acımızı bizimle paylaşan bütün akrabalarımıza, komşularımıza, dost ve hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

Bu olayın açığa kavuşması için halkımızdan ricamız bir şey duyan bilen biri varsa bilgisini emniyet yetkililerimizle ya da biz aile üyeleriyle paylaşmasını istiyoruz. Tahir Çetin’in ailesi.”

İlgili Haberler
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum