Haberler

Çete üyeleri, "Maske takın" diye uyarıda bulunan dükkan sahibini beyzbol sopasıyla dövdüler

Güncelleme:

Fransa'nın başkenti Paris'in kuzeyindeki bir kasaba olan Soisy-sous-Montmorency'de meydana gelen olayda, 44 yaşındaki çamaşırhane sahibi Augustin M, dükkandan içeri giren bir kişiye maske takması konusunda uyarı yapınca sözlü tartışma çıktı. Sözlü bir tartışmadan sonra sinirlenen kişi, dışarı çıkıp üç arkadaşını da çağırdı. Ellerinde beyzbol sopasıyla Augustin M'ye saldıran çete, zavallı adamı hastanelik etti.

PARİS POLİSİ OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Augustin M, saldırı sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis çete üyelerinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Fransa Paris Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kim? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (8)

Yarın öbür gün bizde de başlarlar:

Bu tiplerden Türkiye''nin her ilinde var.

12
0
yanıtYanıtla
gerçek:

evet ahlaksız insanlar her ülkede olabilir ama fark buradan sonra başlıyor , türkiyede bu adamlar şans eseri yakalanabilirse ifadesi alınıp serbest bırakılır yıllarca mahkeme sürer sonrada uyduruktan bir karar çıkabilir. fransada bu adamları yaptıklarına yapacaklarına pişman eden bir ceza verilecektir.

2
1
yanıtYanıtla
Lazo:

Arap heryerde arap.

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

medeni avrupa!

2
1
yanıtYanıtla
Orhan:

Yapanlar kesin doğuludur rahat ol avrupa medenidir zaten

yanıt6
yanıt0
Paris:

Yapanların tipine bak. Avrupa’yı bu hale getirende müslümanlar

yanıt7
yanıt3
ARTVİNLİ:

korktum be Adana, mı diye

2
1
yanıtYanıtla
Umit:

Bunlar Pakistanli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title