“Çeşme bizim evimiz, lütfen temiz tutalım”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

“Çeşme bizim evimiz, lütfen temiz tutalım”

Facebook'ta paylaş
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, temiz çevre duyarlılığını arttırmak için meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostu gönüllü vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaparak, plajda çöp topladı. Bu davranışıyla sahilde güneşlenen vatandaşlardan büyük alkış alan Başkan Oran; “Çeşme bizim evimiz, çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Çeşme bırakmak istiyorsak, sadece plajlarımızı değil tüm şehrimizi lütfen temiz tutalım” dedi.
14/07/2019 , 18:07:19

“Çeşme bizim evimiz” sloganıyla, kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmek amacıyla Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, eline çöp torbası alarak, Boyalık ve Altınkum Plajları’nı dolaştı. Meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostu vatandaşlarla birlikte plajlardaki çöpleri ve sigara izmaritlerini topladı.

 

Sahilde çöp ve sigara izmaritleri topladı

 

Gün boyu denize girip, çöpünü kumsala atan vatandaşlara farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Oran, “Çeşme bizim gözbebeğimiz. Birbirinden güzel plajlarımız ise pırlanta taşlarımız. Vatandaşlarımızın rahatça denize girip tatil yapması için temizlik konusunda ciddi bir çalışma başlattık. Daha temiz ve yaşanabilir bir Çeşme için ve vatandaşlarımızın duyarlı olmaları adına çöp topluyorum. Asıl temizlik kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan da bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. 

Çeşme bizim evimiz, çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Çeşme bırakmak istiyorsak, sadece plajlarımızı değil tüm şehrimizi lütfen temiz tutalım” diye konuştu.

 

Başkan Oran bu örnek davranışı ile plajda güneşlenen vatandaşlardan büyük alkış topladı.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin