Mahir Ünal: Adanmışlığın ve cesaretin sembolü Erdoğan'dır

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde adanmışlığın dürüstlüğün ve cesaretin en güzel şeklini defalarca sınanmış ve bedeli ödenmiş olarak görürsünüz" dedi.

F5HABER F5HABER
Mahir Ünal: Adanmışlığın ve cesaretin sembolü Erdoğan'dır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara'da, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından ATO Congresium'da düzenlenen "İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda konuştu.

Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"AK Parti'yi konuşurken aynı zamanda bir ahlakı da konuşuyoruz bir siyaset yapma biçimini de aslında konuşuyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine baktığımızda Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde adanmışlığın dürüstlüğün ve cesaretin en güzel şeklini defalarca sınanmış ve bedeli ödenmiş olarak görürsünüz. Biz AK Parti'yi konuşurken AK Parti'yi millet aşkı hikayesi olarak görüyoruz. 15 Temmuz'da her birimiz hatta AK Parti'li olmayan insanlar iş dünyasından sanat dünyasından insanlar o gece bizleri arayarak sordukları tek soru vardı Cumhurbaşkanımız nerede sağlığı yerinde mi? Biz büyük bir imparatorluk krizinin varisleriyiz. Maalesef 2. Dünya Savaşı başladı ve bitti ama 1. Dünya Savaşı sonuçları itibariyle hale devam ediyor. Cumhuriyetin kazanımları da bizim kazanımlarımız."

SONRAKİ HABER