Haberler

Cengiz Ünder'in Roma'dan Önce Manchester City ile Anlaştığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Serie A'da Roma forması giyen Cengiz Ünder'in menajeri Ömer Uzun, milli futbolcunun Roma'dan önce Manchester City ile anlaştığını söyledi.

İtalya Serie A'da Roma formasıyla ilk sezonunda harikalar yaratan Cengiz Ünder için flaş bir iddia ortaya atıldı. Genç yıldızın menajerlerinden Ömer Uzun, Cengiz'in Roma'dan önce Manchester City ile anlaştığını belirtti.

"ROMA'YA GİTMESİ DAHA İYİ OLDU"

İtalya basınına konuşan Uzun, "Manchester City ile sözleşme imzalamaya hazırdı. Bundan mutlu değildim. Başakşehir Başkanı'nı aradım ve Roma ile görüşmesini söyledim. Senin için görüşeceğim dedi. Cengiz çok olgun birisi. Büyük bir star olma potansiyeli var. Teknik direktör Eusebio Di Francesco ve Sportif Direktör Monchi ile birlikte çalışması onun için daha iyi oldu" dedi.

"BÜYÜK KULÜPLER İZLİYOR"

Cengiz Ünder'in en az 2 yıl daha Roma'da kalacağını belirten Ömer Uzun, "Büyük kulüplerin Cengiz'i izlediğini inkar edemem. Onlar da gösterdiği performans karşısında şaşırıyorlar. Benim tavsiyem en az 2 yıl daha Roma'da kalması. Daha da gelişmeye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cengiz Ünder Ömer Uzun Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (6)

şenol:

bu kadar şişirmeyin oynayacağı 1 yıl şurada sonra unutulur.

4
4
yanıtYanıtla
vay uyanık:

ulan adam Roma''ya gitmeden önce M. city ile anlaşmış ama gitmemiş yani City''e gitmeyecek

2
5
yanıtYanıtla
grey:

orada kendini gösteremezdi diğer pahalı futbolculardan

yanıt10
yanıt0
melih:

eneside aldı zamanında forma dahı gıymeden elli tane kulube yolladılar suanda villerealın futbolcusu ne yapsın city cengızı oda enes gıbı olacaktı en iyisi roma onun için . dun izledik gördük salah cengız kıyaslaması bıle yapacak hale geldık komedı naptı salah . cengız naptı top gostermedıler cengıze kendımızı kandırıyoruz daha olmadan olduk demelerımızden hemen kaybolup gidiyor gencler sabır ve calısmak gerek once

yanıt1
yanıt0
ANLATMAYA GEREK YOK:

aynı arda abisi :)

0
1
yanıtYanıtla
x man:

cengiz dahs yolun başında yolu uzun kumaşı iyi ama herşey cengizin elinde çok çalışıcak şımarmayacak hedef koyacak ve abilerinden çok şey öğrenecek.örnek dzeko onun için büyük sanş örnek alacağı kişiyle oynuyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title