Amasya İtimat

Cemiyet, gazetecileri iftarda bir araya getirdi

2017 yılı Ağustos ayında kurulan Amasya Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik bir iftar yemeği düzenledi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba günü Amasya Adana Altın Şiş Kebap salonunda düzenlenen iftar yemeğine; Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık, Amasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihan Okur il ve ilçelerdeki gazeteciler katılırken, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Erbaa Gökal Belediye Başkanı Osman Akbulut, Erbaa Eski Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Fen İşleri Müdürü Ali Özel, iftar sonrası etkinliğe dahil oldular.

Yoğun çalışma temposundan kısa süreli de olsa kurtularak, bir araya gelen gazeteciler karşılıklı sohbet edip gündemi değerlendirdiler.
Amasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihan Okur, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı etkinlikte, Belediye Başkan Sarı, Amasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Okur’dan cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı sohbet sonrası Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Basın mensuplarımızı önemsiyoruz. Zor ve bir o kadarda yorucu bir meslek icra ediyorsunuz. Bende gazetecilik sektöründe bulunmuş ve hizmet etmiş birisi olarak sizlerin ne zor şartlarda görev yaptığınızı en iyi bilenlerden birisiyim” dedi.

İftar davetine ilçemizden Taşova Havadis gazetesi sahibi S. Kürşad Günaydın, TRT Muhabiri Cesarettin Tuzla, Anadolu Ajansı Muhabiri Tevfik Öztürk, Taşova gen Editörü Ahmet Günaydın katıldı.

Yorum Ekle