Tweet'te Ali Babacan ve Davutoğlu'nun yabancı ajanlarla bir anlaşma yaptığı ve anlaşmalarının belgelerinin olduğu ileri sürüldü.

Türkiye'ye dönüş hazırlığı yapan firari işadamı Cem Uzan sık sık gündeme geliyor.

Son günlerde, Uzan'ın adına alınmış 484 bin takipçili sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapılıyor ve iktidarla ters düşen siyasiler hedef alınıyor.

Uzan'ın adına açılmış hesaptan bugün de bir paylaşım yapıldı parti kuracakları kesinleşen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı hedef alındı.

Hesap, Ahmet Davutoğlu'nun parti başvurusunda bulunmasının ardından Ali Babacan ve Davutoğlu’nun fotoğraflarıyla birlikte "Ajanlarla imzaladığınız belge elimde. Yargılanacaksınız" paylaşımını yaptı.

Uzan, “Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde. Uluslararası mahkemelere sunulacak. Türk Milleti sizden hesap soracak. Yargılanacaksınız” dedi.

Türkiye siyasetine 2002 seçimlerindeki vaatleriyle giren Cem Uzan, şirketlerine el konulmasıyla birlikte Fransa'ya kaçmıştı. Uzan’ın son dönemde AKP muhaliflerini hedef alan açıklamaları, “Dönüş hazırlıklarını hızlandırdı ve iktidar partisiyle anlaşma yaptı” olarak yorumlanıyor. 

Editör: TE Bilişim