Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Bulgaristan' ın başkenti Sofya’da yapılan 44. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Genç 48 Kg.’da Avrupa 2. olan Duygu Yemenici ve Samsun’da yapılan İşitme Engelli Türkiye Şampiyonasında 61 .kg’da 1. Olan Rümeysa Akyüzlü ve  Sofya Kafilesinde yer alan Milli takım ekibini ağırladı.

Ziyarette Türkiye Karate Milli Takım Kafile Başkanı Meydan Kobaş, Avrupa Hakem Kurulu görevlisi Uğur Kobaş, Milli Takım antrenörlerinden Nurkan Kayacık, Milli takım genel menajeri Hikmet Şaha, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı yer aldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; İlimizde en fazla faal lisanslı sporcuya sahip olan karate branşında yeni döneme de başarılı bir giriş yaptık. Sakarya karatesi yurt içi ve yurt dışı şampiyonalarda elde ettikleri başarılar ile yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Avrupa 2. Olan Duygu Yemenici ve Türkiye Şampiyonu olan Rümeysa Akyüzlü’yü tebrik ediyorum. “ şeklinde konuştu.