Çelik'e forma hediye edildi

Seçim çalışmalarına Döşemealtı’da devam eden Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik'e Giresunspor forması hediye edildi.

Çelik'e forma hediye edildi

Seçim çalışmalarına Döşemealtı’da devam eden Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik'e Giresunspor forması hediye edildi.

05 Mayıs 2015 Salı 00:55
Çelik'e forma hediye edildi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sürdürdü. Döşemealtı’da bulunan Düzlerçamı Piknik Alanı’nda Antalya Trabzon Kültürü’nü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Yayla Şenlikleri’ne eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile katılan AKP Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik’e Giresunspor forması hediye edildi. Seçim çalışmalarını Antalya’da sürdürmeye devam eden Çelik, ilk olarak Aksu ilçesinde bulunan Alaylı Mahallesi’nin düzenlediği mevlide katıldı. 
 
FORMA JESTİ KARŞISINDA DUYGULANDI 
Burada kadınların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Çelik, mahalle halkıyla yakından ilgilendi. Daha sonra Kepez Kent Ormanı’nda eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın önderliğinde 5. Fethiyeliler Keşkek Şenliği’ne katılan Çelik, buradan, Döşemealtı ilçesindeki Düzlerçamı Piknik Alanı’nda Antalya Trabzon Kültürü’nü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Yayla Şenlikleri’ne Lütfi Elvan ile katıldı. Çelik’e burada Giresunspor forması hediye edildi. Antalya Trabzon Kültürü’nü Yaşatma Derneği Başkanı Müslim Kahveci, günün anısı olarak şenliğe katılan Lütfi Elvan’ın yanı sıra Antalya Milletvekili Adayı Murtaza Tamyürek, Nevin Korkmaz Zor ve AKP İl Başkanı Rıza Sümer’e de forma hediye etti. 
 
SEMT PAZARINDA ESNAFLA BULUŞTU 
Elvan’ın ardından kısa bir konuşma yapan Çelik, “Sevgili Trabzonlular, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Sizler burada kültürünüzü yaşatıyorsunuz. Biz gücünü milletten alan bir partinin temsilcileriyiz. Sizlerle beraber yeni ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek için yola çıktık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana hediye ettiğiniz forma için de teşekkür ederim” dedi. Çelik’in, Antalya Trabzon Kültürü Yaşatma Derneği’nin düzenlediği şenlikten sonraki adresi ise Konyaaltı ilçesine bağlı Doyran Mahallesi’nde bulunan semt pazarı ve gözleme evi oldu. Ziyaret esnasında esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çelik, günü Konyaaltı’da ev ziyaretleriyle tamamladı.
 
Son Güncelleme: 05.05.2015 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81