Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Mart 2019, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celalettin Göçmen Muhtar adayı oldu

Lüleburgaz, Pınarhisar ve Kırklareli çevresinin tanınmış simalarından olan Kaynarcalı Emekli Fabrika Servisi Şoförü Celalettin Göçmen, Kaynarca Işıklar Mahallesi’nden Muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Celalettin Göçmen Muhtar adayı oldu  

Kaynarca’da 3 dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapan Celalettin Göçmen’in bu adaylığı Kaynarcalılar ve kendisini tanıyanlar tarafından da heyecanla karşılandı.

 

Işıklar Mahallesi’nde örnek bir muhtarlık hizmeti vermek için Muhtar Adayı olduğunu belirten Celalettin Göçmen gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Uzun süreden beri Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığım için buradan edindiğim, bilgi, birikim ve tecrübelerimi muhtar olduğum zaman mahallemin sorunlarını çözmen için kullanacağım.  Mahallemizde yaşayan evleri barınmaya müsait olmayan vatandaşlarımız için bir oda bir salon, tuvalet, banyo ve mutfağı içeride olan evler yapılarak barınma sorunları çözülecek. Bununla ilgili sponsorlarla görüşmeler tamamlandı. Vatandaşlarımız Adli Sicil Kaydı, İkametgah, Vukuatlı Nüfus Cüzdanı gibi evrakları almak için Pınarhisar’a gitmek zorunda kalmayacak. Ücretsiz olarak internet üzerinden bu evraklar kendilerine temin edilecek. Aynı zamanda internet üzerinden doktor randevuları da alınacak. Eğitim gören kardeşlerimiz ile burs vermek isteyen işadamlarımız buluşturulacak. İhtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize burs temin edilecek.  Beldemizde bulunan yöneticilerle birlikte sokak hayvanlarının barınak sorunu çözülecek.  Mahallemizde Halk Oyunları Ekibi, Futbol Kulübü, Tiyatro Kulübü kurulacak. Kendilerini ifade etmek isteyen gençlerimizin sağlıklı bir şekilde toplumda kendilerini ifade etmeleri sağlanacak. Madde bağımlılığından ve internet bağımlılığından zarar görmelerinin önüne geçilecek.” Dedi.

 

 

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek