Haberler

Celal Şengör'den Organ Bağışı Açıklaması: Elin Dangalağını Yaşatmanın Anlamı Yok

Güncelleme:

Prof. Dr. Celal Şengör'ün organ bağışıyla ilgili yaptığı açıklamalar tartışma yarattı. Katıldığı televizyon programında organ bağışını doğru bulmadığını belirten Şengör, "Elin dangalağına verip onu yaşatmanın anlamı yok" dedi.

Prof. Dr. Celal Şengör açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı. Halk TV'de yayınlanan bir programa katılan Prof. Dr. Şengör, organ bağışına karşı sert ifadeler kullandı.

"İSKELET BULAMIYORLAR"

Organ bağışının taraftarı olamadığını belirten Şengör, "Taraftar değilim. Elin dangalağına verip onu yaşatmanın anlamı yok ama araştırma yapacaklarsa istedikleri gibi kullansınlar. Araştırma çok mühim. Ben duyuyorum osteoloji dersi için iskelet bulamıyorlar" diye konuştu.

"GÖMÜLECEKSİN DE NE OLACAK"

Ölülerin gömülmesiyle ilgili de ilginç açıklamalarda bulunan Şengör, insanların gömülmeye çok meraklı olduğunu iddia ederek, tarihte iz bırakmış kişilerin mezarlarının nerede olduğunun dahi bilinmediğini söyledi.

Celal Şengör'den Organ Bağışı Açıklaması: Elin Dangalağını Yaşatmanın Anlamı YokProf. Dr. Celal Şengör

Şengör, sözlerine şöyle devam etti:

"Konstantin, Fatih Cami'nin oralarda bir yerde gömülü nerede, Jüstinyanus Akdeniz'e hakim. Yahu kardeşim gömüleceksin de ne olacak, kaybolacaksın."

"KENDİ DIŞKIMI YEDİM" DEMİŞTİ

"Dışkı yedirmek işkence değil" sözleriyle tepki çeken Şengör, bir sosyal medya kullanıcısının, "Kendi dışkınızı hiç yediniz mi? Beğendiniz mi? Dışkı yemek isteyenlere neler önerirsiniz?" sorusuna "Kendi dışkımı yedim. Bu bir merak meselesidir, merak eden her şeyi dener" diyerek cevap vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Celal Şengör 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

Tayfun:

Celal hoca çok değerli bir bilim adamıdır. Böyle birşey demişse dediklerinin geri kalanını da dinlemek lazım neden dedi diye,

9
25
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Lüzumsuz yaratık.

25
5
yanıtYanıtla
zzz:

Kendini akilli zanneden bu adam kuran daki bilgiler yanlis demisti bir ara. Alllah akil fikir versin

24
4
yanıtYanıtla
candan:

Adam haklı da ondan

yanıt0
yanıt3
27:

Hangi kanalda olduğuna dikkat edin

20
8
yanıtYanıtla
29:

ne olmuş laa kanala, teneke

yanıt2
yanıt9
44:

noldu kanal sanamı battı a haberin cokmu guzel

yanıt2
yanıt11
......:

''ELİN DANGALAĞINA VERİP ONU YAŞATMANIN ANLAMI YOK '' BU İFADE , İÇİNDEKİ KİN VE FESATLIĞI AÇIK BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYMAYA YETERLİ SANIRIM. . SEVMİYORLAR, MÜSLÜMANLARI SEVMİYORLAR. SEVMEDİKLERİ GİBİ , YAŞAMALARINI DA İSTEMİYORLAR. .

21
2
yanıtYanıtla
Ceyhun Yılmaz:

Hocam çok doğru söylemiş. Bu kadar dar kafalı insanlara organımı bağışlamaktan ben de utanç duyarım. .

4
18
yanıtYanıtla
DAMLA:

celal. . . . . dua et de çocuğun, torunun, eşin, sen , annen, babanın organa ihtiyacı olmasın. . . bak da o bahsettiği dangalaklardan biri sizin aileden çıkmasın. . . Umut et ki ilahi adalet seni bulmasın. . . çok büyük konuştun, , çook.

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title