Çektiğiniz ya da Sevdiğiniz Videoları Duvar Kağıdına Dönüştüren Uygulama: Vpings

38
10
3
2
2
Sevdiğiniz bir hatıranızın en güzel anlarını, bir filmin en unutulmaz sahnesini, hayranı olduğunuz insanları artık videolarıyla birlikte telefonunuzun arka planı yapabilirsiniz. Vpings, video duvar kağıdı uygulamasının inceliklerine değindik.

Akıllı telefonlarımızı kişiselleştirebilmemizi sağlayan en güzel özelliklerden birisi duvar kağıtlarıdır. Cihazımızın arka planında hoşumuza giden görsellerin yer alması daima hoş bir durum. Peki artık videolarıda duvar kağıdı olarak kullanabileceğinizi söylesek? 

Aklınıza hemen hareketli duvar kağıtlarının bataryaları hızlı tükettiği de gelmesin. Çünkü Vpings adındaki uygulama sayesinde bataryanızdan gereksiz şekilde enerji tüketmeden bu işi başarabilirsiniz. Vpings’in bu işi başarmasındaki en büyük etken geliştirdiği Plugin. İndirdiğimiz plugin büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor ve duvar kağıdında android sisteminden kaynaklı oluşabilecek hataları gideriyor.

Şimdi Vpings ile arka plan olarak kullanabileceğiniz bazı örneklere geçelim.

Sevdiğiniz bir filmin oyuncusu:

Eğlenerek oynadığınız bir oyundan kesitler:

Sevdiğinizle birlikte yaşadığınız en özel anlar:

Vpings’in kullanıcılara sunduğu tek avantaj batarya konusunda ekonomik olması da değil. Plugin ile uygulama aynı zamanda seçtiğiniz videolar arasında oynatma listesi oluşturmanıza olanak tanıyor. Yani farklı videoların otomatik şekilde duvar kağıdı olmasını sağlayabiliyor. Ayrıca ana ekranda çift dokunuşla kullanarak videolarınız arasında geçiş yapabiliyor ses açıp kapatabiliyorsunuz.

Nasıl kullanıldığını anlatan tanıtım videosu da hemen aşağıda:

Vpings Video Wallpaper uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

Kaynak : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onath.vpings&referrer=utm_source%3Dwebtekno%26utm_medium%3Dwebsite
38
10
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
38
10
3
2
2