Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Otopark varda biz mi gitmiyoruz

Özellikle son zamanlada Şahinbey Caddesi üzerinde çekilen araçlara artık esnaf ve vatandaşlar isyan ediyor. Bir çok esnaf Şahinbey caddesini trafiğimi kapatalım diyerek yetkiliklere seslerini duyurmaya çalışıyorlar..

100 TL PARASI OLAN ARACINI PARK ETSİN

Çekmeköy’ün prestijli caddelerinden olan Şahinbey Caddesinde bulunan esnaflar 100 TL cebinde paran var ise gel aracını park et diyerek halka sesleniyor. Sözde araç park yasağı bulunan tabelaların önüne yetkililerin gelerek bir bakması gerektiğini ifade eden esnaf ve vatandaşlar biz nereye parrk edelim diyerek yetkililere sesleniyor.  Esnaf olarak yüksek kira ve ekonomik krizden dert yanan esnaf ise şimdi çekiciden dert yanıyor.

NEYMİŞ EFENDİM PARK YASAĞI VARMIŞ

Şahinbey Caddesinde sağ taraftan yukarıya doğru sıralı arabaların arasına girerek park eden vatandaşın aracı köşe başlarından sokağı kapatmasa dahi aracı çekiliyor. Gerekçe olarak park yasak tabelası var diyerek gerekçe gösteriliyor. Aracı çekilen vatandaş ise önce 100 TL çekiciye daha sonrada kesilen 100 TL cezayı ödeyerek günü 200 TL ile kurtarmış oluyor..

MECLİS ÜYELERİN TUZU KURU. ONLARIN KARTLARI VAR

Çekmeköy’de bu sorunu gündeme getirerek meclis üyesi kaldı mı bilmiyoruz ama onların araçları zaten çekilmiyor. Çünkü onların camlarının önünde kocaman Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi kartları var diyen bir çok esnaf “Bizde 2019 yılında aracımız çekilmesin diye meclis üyesi olmak istiyoruz” diyerek siyasi partilere sesleniyorlar.

MANAV “BİZ CAMIN ÖNÜNE MUZMU KOYALIM

Çekmeköy’de esnaflık yapan manav ise yetkililere seslenerek haklı olarak ver yansın ediyor. Biz ne yapalım aracımızın camının önüne muz mu koyalım diyen esnaf “Otobüs duraklarına ve Cadde üzerinde bulunan kaldırımlara park edenlerin araçları çekilsin. Ama diğer bahanelerle araç çekmeyin.  Elinizi vicdanınıza koyun “diyerek yetkililerden çözüm bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.