Öne Çıkanlar seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt yabancı uyruklu çocuklar çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de  Ordulu iş adamı Hüseyin Çoban’ın  acı günü

Çekmeköy’de ikamet eden, Ordu ili Aybastı İlçesi Kayabaşı Mahallesinin kurucu dernek başkanı sevilen iş adamı Hüseyin Çoban’ın eşi Neziha Çoban vefat etti. Neziha Çoban beyin kanaması sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Neziha Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merhume Çoban dün dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Neziha Çoban’ın cenazesi evinden alınarak Çamlık Mahallesi’nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camii’sine getirildi. Eşini kaybeden Hüseyin Çoban ve Çoban ailesinin fertleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Kalabalık bir cemaat eşliğinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhume Neziha Çoban’ın cenazesi Çekmeköy Yeni Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Çoban ailesi, sevenleri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekmeköy Haber ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet,  ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyHüseyin Çoban
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.