Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de ne oluyor böyle; 10 gün geçmeden 2. kuyumcu soygunu

Olay, 04.30 sıralarında Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Reşadiye Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İş hanının ön tarafında bulunan kuyumcuyu soymak isteyen bir kişi, hanın demir kapısını açarak içeriye girdi. İş hanından, kuyumcunun yan duvarını delen soyguncu açtığı delikten kuyumcuya girdi.



ALARM ÇALINCA KAÇMAYA ÇALIŞTI
Bu sırada kuyumcunun alarmı çalmaya başladı. Alarmın çalmaya başlamasıyla panikleyen soyguncu, kuyumcuda bulunan bazı bileklikleri alarak yaya şekilde kaçmaya çalıştı. Cadde üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, alarmın çalmasıyla birlikte kuyumcuyu kontrol etmek istedi. Bu sırada kuyumcudan çıkmaya çalışan soyguncu ile polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı.


KISA SÜREDE YAKALANDI
Üzerindeki malzemeleri ağaçlık alana atan şüpheli kaçamadan yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü. Şüphelinin kuyumcudan çaldığı bileklikler ve soygunda kullandığı levye ile bazı malzemeler ele geçirildi.



İŞYERİNDE İNCELEME YAPILDI
Polis işyeri sahibine haber verdi. İş yeri sahibiyle olay yeri inceleme ekipleri kuyumcuda inceleme yaptı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.