Öne Çıkanlar leylek oto ekpertiz Beyaz Saray Davet Ve Balo Salonu çekmeköy engelliler kulübü cinayet

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Kuru Temizleme, Gizem kuru temizleme, Çekmeköy'de terzi

Kuru Temizle denilince aklımıza her zaman zor lekelerin düşmanı ama bizlerin her zaman yardımcısı olarak gelenler arasında yerini alıyor. Çekmeköy’de kaliteli ve güler yüzlü himetini müşteri memnuniyetine yansıtan Gizem Kuru Temizleme firma kurucusu Murat İşbilir ile “Kuru Temizle” hakkında konuştuk. 

Kuru Temizlemenin tarihi 

Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde faaliyet gösteren Gizem Kuru Temizleme  kurucusu Muraş İşbilir “Kuru Temizleme tarihi; antik zamanlara, tekstil giysilerinin başlangıcına kadar uzanır. İlk zamanlarında küllü su, amonyak ve bir çeşit killi çamur giysiler üzerindeki yağı çıkarmak için kullanılıyordu.Kuru temizlemenin orijini hakkında çeşitli görüşler olmasına rağmen, petrol bazlı bir sıvının makine yağlı bir kumaş üzerine dökülmesi ve buharlaşmasından sonra yağ lekesinin hayret verici bir şekilde çıkması kuru temizlemenin doğuşu hakkında herkesin üzerinde birleştiği bir noktadır. İlk kuru temizleme mağazası 1840 yılında, Paris’te Jolly Belin tarafından açılmıştır.

İlk kuru temizleme 1840 yılında, Paris’te açıldı

Kuru Temizleme tarihi; antik zamanlara, tekstil giysilerinin başlangıcına kadar uzanır. İlk zamanlarında küllü su, amonyak ve bir çeşit killi çamur giysiler üzerindeki yağı çıkarmak için kullanılıyordu.
Kuru temizlemenin orijini hakkında çeşitli görüşler olmasına rağmen, petrol bazlı bir sıvının makine yağlı bir kumaş üzerine dökülmesi ve buharlaşmasından sonra yağ lekesinin hayret verici bir şekilde çıkması kuru temizlemenin doğuşu hakkında herkesin üzerinde birleştiği bir noktadır. İlk kuru temizleme mağazası 1840 yılında, Paris’te Jolly Belin tarafından açılmıştır.

Giysiler ve Tekstil trünleri için kuru temizlemenin önemi

Kuru temizleme işleminin ana işlevi; ıslak temizlemeyle zarar gören kumaş dokularını yıpratmayarak uzun ömürlü olmalarını sağlamaktır. Ayrıca sık kuru temizleme yapılması, giysilere zamanla yerleşerek kumaş liflerine nüfus eden ve zımpara gibi aşındırıcı etkisi olan kirleri ve pisliği çıkararak giysilerin yeni alınmış gibi bir görüntüye sahip olmasına yardımcı olur.

Kuru temizleme ve leke çıkarmada önemli bilgiler

Lekelenen giysiler için dünyada en etkili çözüm; ön leke çıkarma müdahalesinin yapıldığı kuru temizleme işlemidir. Lekeler için zamanında müdahale edilmemesi veya internette kimin yazdığı dahi belli olmayan tavsiyelerle ve tuz, limon, kolonya, sirke, yumurta sarısı, gliserin, tiner, terebentin gibi maddelerle yapılan deneme yanılma müdahaleleri lekenin çıkmasını imkansız hale getirebilir" dedi. 

Çekmeköy'de terzi ve kuru temizleme bir arada

Çekmeköy'de Terzi ve Kuru Temizleme hizmetini bir arada sunduğunuz söyleyen Gizem Kuru Temizleme kurucusu Murat İşbilir "Bizim için her zaman önemli olan kaliteli hizmet.Gizem Kuru Temizleme Online sipariş de alıyor bunun için yapmanız gereken www.cekmekoykurutemizleme.com web sitesine gidip siparişinizi oluşturmak" dedi.

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.